Gerucht: Nieuwe Guitar Hero komt dit jaar naar PlayStation 4 en Xbox One

Waar de afgelopen tijd al diverse geruchten de ronde doen dat Harmonix de Rock Band-franchise een nieuw leven in wil blazen, duikt nu ook het gerucht op dat dit jaar nog een nieuwe Guitar Hero zal verschijnen. Hoewel de hype rondom de plastic gitaren rondom 2010 een stille dood is gestorven, lijken de grootmeesters van weleer met de komst van de nieuwe generatie consoles dus weer brood te zien in het spelen met plastic instrumenten.

Waar de geruchten rondom een nieuwe Rock Band gevoed worden vanuit ontwikkelaar Harmonix zelf, biedt het geruchtencircuit over een nieuwe Guitar Hero wat minder zekerheid. De Amerikaanse website Kotaku claimt dat het vanuit twee verschillende bronnen te horen heeft gekregen dat Activision een nieuwe Guitar Hero-game in de maak heeft die vermoedelijk nog dit jaar uit moet komen.

Het nieuwe Guitar Hero-spel zal, aldus een bron, op de E3 van dit jaar aangekondigd worden en vervolgens aan het eind van dit jaar voor de PlayStation 4 en Xbox One verschijnen. De nieuwe Guitar Hero zou een realistischer benadering kennen, in tegenstelling tot de cartoony stijl van de vorige delen, waarbij het publiek en de artiesten realistisch moeten ogen.

 1.   
  ChielB's avatar

  Het is net als de WO2-shooters. Soms is een paar jaar pauze even goed om het weer interessant te maken. Destijds was ik er ook wel even klaar mee, maar nu lijkt het me toch wel weer leuk om een nieuwe te spelen. 8)

 2.   
  OnOwned's avatar

  Toevallig dat ik vorige week nog even de gitaartjes heb afgestoft en keihard heb staan rocken. na een lange tijd Was het toch wel weer leuk.

 3.   
  Basman01's avatar

  helemaal mee eens , Its time to rock!!! ….. again:p

 4.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Wel vet alleen moet je er weer zoo gitaar bij fixen 😛 #WWE

 5.   
  gamepower's avatar

  dit was een leuke game met vrienden een paar potten bier en gaan met die banaan!
  ik zeg er geen nee tegen… al moet ik bekennen dat ik eerst de gordijnen dicht doe voor ik op mijn plastiek gitaar begin te tokkelen 😉