DLC Guitar Hero, DJ Hero en Band Hero nog tot 31 maart te koop

De hype van Guitar Hero, en daaropvolgend DJ Hero en Band Hero, ligt inmiddels alweer enkele jaren achter ons en dat heeft nu ook de nodige gevolgen voor de downloadable content die voor de diverse games verschenen is. Activision heeft namelijk via Facebook laten weten dat de downloadbare songs van Guitar Hero, DJ Hero en Band Hero per 31 maart niet meer beschikbaar is. Deze beslissing heeft geen invloed op al aangeschafte content voor de muziekgames. Songs die je al gekocht hebt, blijven namelijk gewoon beschikbaar.

Mocht je echter nog overwegen dlc voor de games aan te schaffen, dan moet je snel zijn want je hebt dus tot 31 maart om extra muziek binnen te halen. Om het afscheid van de muziek uit de diverse digitale stores wat te verzachten, zijn diverse songs en trackpacks met vijftig procent korting aan te schaffen op de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii.

  1.   
    Tom's avatar

    Tot dusver die hype. Toch best opvallend dat een rage als deze zo weer voorbij vliegt, ik vond de plastic gitaren en drumstellen prima vermaak voor op een feestje.