Alyssa Milano de nieuwe vrouw voor de Ghostbusters-game

Op 19 juni verschijnt de langverwachte game met de Ghostbusters in de hoofdrol. Helemaal authentiek zal Ghostbusters: The Video Game niet zijn, want fans hoeven niet op Sigourney Weaver te rekenen. Weaver had het verzoek afgewezen om met haar personage Dana ook in de game voor te komen, waardoor ze uit het script is geschreven en er plaats is ingeruimd voor een nieuwe dame.

Inmiddels is gebleken dat de nieuwe vrouw voor de Ghostbusters-game niemand minder is dan Alyssa Milano. Zij zal de stem inspreken van Dr. Ilyssa Slewyn. Jammer maar helaas voor Weaver dus, die er volgens de berichten zelf ook spijt van heeft dat ze de game heeft afgewezen. Goed nieuws in elk geval voor liefhebbers van Alyssa Milano.

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze Fast Forward-preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Lode's avatar

  Die ziet er goed uit 😛

 2.   
  Faex's avatar

  Lode schreef, "Die ziet er goed uit :P"

  ja echt wel 🙂

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Een mooie reden om af en toe Charmed te kijken 😆

 4.   
  hahalol's avatar

  Weer een extra reden om het spel te kopen 8) .