Ontwikkeling Xbox 360-versie Age of Conan nog steeds in volle gang

De PC-versie van de game Age of Conan: Hyborian Adventures kwam al uit in mei 2008 en een Xbox 360 versie van deze avontuurlijke game was toen ook al in ontwikkeling. De laatste tijd hebben we echter verdacht weinig hierover gehoord en het laatste teken van leven was zoโ€™n drie maanden geleden. Gelukkig hebben we nu weer bevestiging dat het spel nog steeds in ontwikkeling is en niet is gecancelled vanwege bijvoorbeeld het recente opstappen van een van de directeuren van Funcom of vanwege het verlies van 23 miljoen dollar.

  Yes, the Xbox 360 version is still in development. A team is working on it, and we are making progress. However, we are not setting any release dates at all just yet.”

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Lees meer over Age of Conan in onze review!

Age of Conan is inmiddels verschenen voor de PC. In 2009 verschijnt de game ook voor de Xbox 360.

 1.   
  MauriceV's avatar

  Ze doen er wel erg lang over vind ik ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Mmore's avatar

  Las inderdaad van de week nog dat ze nog maar minder dan 100,000 spelers hebben. Ik had ook de game gekocht bij de release na de enorme sterke reviews. De game vond ik ook boven verwachting goed, maar helaas begon rond de level 30/40 de content enorm te verslechteren en af te nemen. Erg jammer ๐Ÿ™‚

 3.   
  Eowyn1970's avatar

  Na een tijd weg te zijn geweest in AOC ben ik weer teruggekeerd omdat er zeer positieve berichten kwamen over vergevorderde verbeteringen in het spel.

  Het voelde toch weer als thuiskomen want het spel ziet er adembenemend uit en de nieuwe start op een fresh start surfer (Blackscar) bleek een gouden greep te zijn.
  Leuke mensen die allemaal wat voor elkaar over hebben. Het samenspelen in een groep verloopt elke keer weer uiterst prettig. Het gaat ook om de Fun toch?

  Inmiddels alweer lvl 44 en nog nergens problemen mee gehad. Er is inmiddels veel veranderd in het spel. Dungeons lopen niet meer vast, mobs hangen niet meer in de lucht.

  Veel mensen die ik ken zitten inmiddels weer op AOC omdat WoW toch wel erg begon te vervelen en omdat ze AOC een 2de kans wilde geven.

  En ze waren het wel allemaal met mij eens, WoW was in het begin ook een drama.
  Veel bugs en quests die niet werkten en bosses die niks dropte.

  Ik weet wel dat mijn vrienden inmiddels vele uren steken in het toch wel grafische wonder van FUNCOM!

  ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€