Ghostbusters: The Video Game krijgt begin juni een demo

Op 19 juni verschijnt voor veel fans de langverwachte game met de Ghostbusters in de hoofdrol. Het ziet er momenteel ook steeds meer naar uit dat we begin juni op een voorproefje kunnen rekenen, want volgens recente berichten zal Atari in juni een demo op Xbox Live en het PlayStation Network uitbrengen. Een precieze datum werd niet genoemd, maar de demo zal volgens de berichten nog voor de release van de volledige game online verschijnen.

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze Fast Forward-preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren