Mobiel gamen met MSI GT627 laptop

Of een desktop of laptop beter is om op te gamen, daar zijn de meningen nog altijd over verdeeld. Feit is dat laptops qua specificaties niet meer onder hoeven te doen voor hun immobiele broertjes. De GT627 van MSI bewijst dat maar weer eens.

Wat maakt een een laptop een echte gamelaptop? Snelheid, hoeveelheid geheugen, maar bovenal een fatsoenlijke videokaart. De GT627 is voorzien van een GeForce 9800M GS-videokaart met 1 GB eigen geheugen. Verder specificaties van de laptop laten een Intel PM45-chipset zien en een Core 2 Duo-processor op een 1066MHz-bus. De snelheid van de processor kan schijnbaar variëren en de laptop is verder van een overklokknop voorzien, die de processor met een simpele druk 15% sneller kan maken, al moet de laptop dan wel direct met het stopcontact verbonden zijn.

Verder is het apparaat voorzien van maximaal 4 GB RAM-geheugen, een 320 GB harde schijf en een15,4 inch beeldscherm met een resolutie van maximaal 1680×1050. De drivebay kan van zowel een DVD- als Blu Ray-station worden voorzien. Extra’s als HDMI, firewire en een webcam maken de laptop af.

Prijzen en levertijden zijn helaas nog niet bekend, maar zullen niet al te lang op zich laten wachten.

  1.   
    calkie's avatar

    zou wat mogen kosten denk net zo veel als een goed pc

  2.   
    Daiben's avatar

    ik heb zelf een asus g1sn enig vershcil is dat ik een 9500m gs heb en dat ik nog op montevina zit in plaats van centrino 2 hij is al bijna 7 maanden oud dus

  3.   
    ckerigon's avatar

    Daiben schreef, "ik heb zelf een asus g1sn enig vershcil is dat ik een 9500m gs heb en dat ik nog op montevina zit in plaats van centrino 2 hij is al bijna 7 maanden oud dus"

    Dus wat???

    Kben wel benieuwd naar de prijs want mijn acer 7520 laptop met een 8400m G kaart is niet echt top..

  4.   
    nickykolkie's avatar

    calkie schreef, "zou wat mogen kosten denk net zo veel als een goed pc"

    denk duurder

  5.   
    Stranqer's avatar

    mooie laptop maar mijn desktop is toch beter denk…
    zelf ben ik meer voor desktops, die worden niet zo heet, zijn niet heel duur, en er kan meer in zoals een quad core.

  6.   
    7lotus94's avatar

    Een laptop vind ik minder gamen, die zijn meer voor het handig-om-mee-te-nemen en niet qua kracht, vind ik

  7.   
    Pumbajeffrey's avatar

    inderdaad. een laptop zou ik alleen aanschaffen voor gewoon gebruik. Hooguit voor wat licht zwaar werk (rare zin maar je weet wat ik bedoel :P) niet voor gaming.