Burnout Paradise krijgt grote update op 6 februari

Gamers die maar niet genoeg kunnen krijgen van ronkende motoren, supersnelle races en auto’s in de prak rijden, kunnen op 6 februari hun hart ophalen. Er komt op die dag namelijk een enorme update voor Burnout Paradise online.

De update zal toegang tot een in-game winkel en de Criterion Games website mogelijk maken. De website is overigens alleen beschikbaar voor de PC en de PlayStation 3. Ook zal de update de game betere graphics geven, een restart race-optie, makkelijkere barrel-rolls en nog wat voertuig- en game-opties toevoegen. Op de officiële site kun je meer details vinden.

Mocht de update je toch koud laten of ben je niet geïmponeerd, dan kun je alsnog je lol op met het Burnout Paradise Party Pack. Dit pack is geheel gratis te downloaden en bevat leuke opties voor als je met vrienden wat auto’s in de prak wilt rijden. Zo kiest de game bijvoorbeeld willekeurig een speler en die moet dan een opdracht uitvoeren met zijn auto.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt 28 januari.

 1.   
  Bello 2185's avatar

  Bij de Dixons hebben ze hem 30 januarie al voor de PC! 😀 Die ga ik meteen halen.

 2.   
  jungler's avatar

  ik heb mijne verkocht daar heb ik wel al wat spijt van

  maar ik had gewoon geen tijd voor deze game 😡

 3.   
  6stwb's avatar

  Ik krijg hem volgende week toegestuurd voor mijn playstation 3. perfecte timing als ge het mij vraagt 😀