Nieuwe screenshots Ghostbusters: The Video Game geven je de rillingen

Ectoplasma, geesten en marshmellow man zijn allemaal termen die horen bij Ghostbusters en de films van vroeger. De films met special effects die de tijd ver vooruit waren, incluis laserstralen die nooit gekruist mochten worden. Hoewel de films tot het verleden horen is er een nieuwe ghostbustersbeleving aan de horizon.

Ontwikkelaar Terminal Reality heeft een aantal schitterende screenshots uitgebracht waarop de graphics en de stijl goed te zien zijn. De hoofdrolspelers lijken als twee druppels water, de omgeving ziet er erg mooi uit en het haar van Spengler is erg goed gelukt.

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van shotguns en proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze Fast Forward-preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  haha eerst dacht ik dat het wel grappig zou worden, maar dit ziet er echt nie uit 😕 valt me erg tegen

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Hoezo graphics-freak… ziet er toch prima uit joh. Tis geen Crysis ofzo maar voor zo’n licentiegame niks mis mee. En daarbij doet een sterke gameplay me toch meer. 8)

 3.   
  DaxPg's avatar

  Hm ik vind het er zelf wel OK uit zien, maar goed ik kan pas echt een oordeel vellen als er wat meer van komt natuurlijk. En ook al zijn de graphics niet het beste zou ik de game toch nog halen, gewoon puur voor nostalgie

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  DaxPg schreef, "Hm ik vind het er zelf wel OK uit zien, maar goed ik kan pas echt een oordeel vellen als er wat meer van komt natuurlijk. En ook al zijn de graphics niet het beste zou ik de game toch nog halen, gewoon puur voor nostalgie"

  Helemaal mee eens 😆

 5.   
  robbie lans's avatar

  of je houd er van of je vind het gewoon helemaal niks
  nou ik het tweede maarja mening verschillen he… 🙄

 6.   
  plesticmen's avatar

  nah dan hou ik hier niet van 😛
  noemen ze dit een game?

 7.   
  Rise Against's avatar

  plesticmen schreef, "nah dan hou ik hier niet van 😛
  noemen ze dit een game?
  "

  eh, wat is dat voor opmerking? Ik denk juist dat dit een hele leuke game kan worden. In ieder geval nooit slechter dan die oude Nes/Snes ghostbusters games. Check de AVGN videos daar maar eens van 😆

 8.   
  DaxPg's avatar

  Ik moet zeggen dat de meeste mensen al zoveel negatiefs kunnen halen uit een paar kiekjes. Tuurlijk dat je ze er niet uit vind zien is prima maar de opmerking dat je de heleboel gelijk niets vind is verwerpelijk. Wacht gewoon nog eventjes tot de game uitkomt… en vel dan een oordeel

 9.   
  Stranqer's avatar

  ziet er niet zo best uit, hoop dat de gameplay leuk is…

 10.   
  /DareDevil's avatar

  BADASS!!!

 11.   
  JonsoN's avatar

  Stranqer schreef, "ziet er niet zo best uit, hoop dat de gameplay leuk is…"

  Als je dit spel vergelijkt met het spel op jou banner… Jij MOET wel een graphics hoer zijn… 😆