Geen Collector’s Edition voor Killzone 2

Slecht nieuws voor diegenen die zich verheugden op een mooie Collector’s Edition voor Killzone 2 met allerlei extra’s. Die komt er namelijk niet. Jeff Rubenstein van Sony Computer Entertainment America liet weten dat de tijd die anders in het creëren van een CE gestopt zou worden, nu wordt besteed aan het verder verfijnen en afwerken van de game:

    “There is no collector’s edition slated for Killzone 2. Guerrilla Games has put all of their effort into creating this masterpiece of a game, so we didn’t actively pursue a CE.”


Na het aardig succesvolle Killzone wordt er nu veel verwacht van Killzone 2, het vervolg dat al in 2005 op de E3 werd aangekondigd. Killzone 2 is een futuristische shooter – en ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games – die zich op de planeet Helghan zal afspelen. Daar moet je gemuteerde mensen in grote getalen afmaken. Dat zal niet geheel gladjes verlopen, aangezien deze tegenstanders onder andere het weer kunnen manipuleren. Guerilla wil alles uit de PS3 trekken met verwoestbare maps, gigantische vergezichten en weereffecten als nooit tevoren.

Killzone 2 komt op 27 februari uit voor de PlayStation 3.

  1.   
    Garuda's avatar

    whyyyyyyy 😥

    8 helaas 😳

  2.   
    game_expert's avatar

    maakt mij niet zo veel uit ! 😛

  3.   
    Ika Q's avatar

    Mij maakt het niet zo veel uit, het gaat uiteindelijk om de game. Tegenwoordig bevatten die CE-edities van andere games meestal een map, art-boek of een “making of” cd. Wat meestal niks aan is. 😕

  4.   
    nanathan's avatar

    Als de game er maar komt :p kan niet wachten, volgens mij komt er wel een colletors edition maar pas een tijdje na de release

  5.   
    zombieater's avatar

    Das wel jmmr…

  6.   
    Umbra's avatar

    nanathan schreef, "Als de game er maar komt :p kan niet wachten, volgens mij komt er wel een colletors edition maar pas een tijdje na de release"

    Volgens de officiële berichten komt er geen, maar het zou inderdaad best kunnen dat er later een Collector’s Edition komt. Ik weet zelf geen games te bedenken die dat al hebben gedaan, heeft er iemand al van gehoord? 🙂

  7.   
    Gwido's avatar

    nanathan schreef, "Als de game er maar komt :p kan niet wachten, volgens mij komt er wel een colletors edition maar pas een tijdje na de release"

    Dat lijkt me niet heel erg logisch aangezien alle echte ”fans” (Die een CE willen) hem meteen op de release datum gaan halen. Als ze dan na een week of twee nog een CE gaan uitbrengen hebben ze allemaal al het gewone spel. En om dan nog eens 80 euro te gaan neerleggen voor een paar extra dingetjes is niet heel aantrekkelijk om te doen.

    Mij maakt het persoonlijk ook niet uit, als het spel maar goed is 😀