Ghostbusters: The Video Game voorzien van releasedatum

Eind vorig jaar werd al aangekondigd dat uitgever Atari Ghostbusters: The Video Game had overgenomen van Activision. Vandaag is bekend geworden dat de game in de week van 16 juni zal verschijnen, wat betekent dat wij de game op 19 juni kunnen verwachten.

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van shotguns en proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze Fast Forward-preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  LOL, Lekker jaren 70- film vergamen 😛 (Niet verfilmen zoals wat ze doen met harry potter maar vergamen 😀 )

 2.   
  Garuda's avatar

  Alfa_Warrior schreef, "LOL, Lekker jaren 70- film vergamen 😛 (Niet verfilmen zoals wat ze doen met harry potter maar vergamen 😀 )"

  Jaren 80 tog ??? 😮

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  Garuda schreef, "

  ”Alfa_Warrior” schreef, "LOL, Lekker jaren 70- film vergamen 😛 (Niet verfilmen zoals wat ze doen met harry potter maar vergamen 😀 )"

  Jaren 80 tog ??? 😮 "

  jare 80 ja…

 4.   
  RauserLuLz's avatar

  volgens mij wordt dit een en al bullshit,een gigantische bocht 🙄

 5.   
  DutchFreeze's avatar

  hehe word wel een lollige game denk ik 😆