Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Resident Evil 5 Refinery Gameplay Trailer

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse stad en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een ongeluk in de woestijn te onderzoeken. Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert. Resident Evil 5 verschijnt 13 maart 2009 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Bekijk nu deze Refinery Gameplay Trailer.

 1.   
  Bazzl's avatar

  op het eind. 4 shotgun kogels en nog niet dood?

 2.   
  maga's avatar

  Bazzl schreef, "op het eind. 4 shotgun kogels en nog niet dood?"

  gelijk heb je!!!

 3.   
  Ika Q's avatar

  Bazzl schreef, "op het eind. 4 shotgun kogels en nog niet dood?"

  Dat is het leuke van resident evil. Je moet altijd goed kijken waar je op richt, en dat is het hoofd. En sommige vijanden die zijn iets sterker dan andere. En het woord leuker als je er 50 achter je aan krijgt 8)

 4.   
  PaNNa's avatar

  Maar het is wel minder fijn als je ‘Game Over’ ziet verschijnen nadat je er 50 achter je aan hebben gezeten. 😛

 5.   
  Bazzl's avatar

  Ja, maar 4 shotgun bullets voor 1 zombie is wel heel drastisch. Dan heb je voor 50 van die zombies 200 shotgun kogels nodig.

 6.   
  UberProSure's avatar

  Ik zal de movies is gaan kijken, denk wel dat ze goed zijn vergeleken met de ander resident evils (vooral 4 vond ik zeer goed). 😆 Resident evil moet je ook denken en niet zomaar gaan knalle want dan kom je niet ver 😀