Patch Home verwijdert voice chat tijdelijk

De nieuwste update voor Home, de 1.04 patch, zorgt er volgens Sony voor dat minder mensen problemen zouden moeten hebben met het verbinden met Home. Daarnaast zijn er enkele nieuwe customization options toegevoegd zoals baarden, maar ook is er iets verwijderd: de voice chat. Volgens Sony is dit slechts tijdelijk en kun je over een tijdje weer gewoon kletsen met je vrienden via de PlayStation 3.


Home is een virtuele ontmoetingsplek voor online PS3-gamers. Het lijkt op het eerste gezicht een klein beetje op de Mii’s die je kunt maken met de Wii, maar Home gaat veel verder dan dat. Je kunt hier bestanden delen, emoties delen, voicechatten, winkelen en zelfs je eigen virtuele woning inrichten met een eigen personage dat je van top tot teen zelf kunt aanpassen. Voel je je een beetje eenzaam? Dan kun je zo bij een vriend op bezoek gaan. Heb je zin in een arcadespelletje? Dan houdt niemand je tegen om naar een arcadehal te gaan.
Zo kan je ook clan-meetings afspreken in de virtuele woning van een vriend of vriendin en samen met anderen een zelfgemaakt filmpje kijken op een mooie Bravia-tv. Daarnaast kan je vanuit Home ook gemakkelijk demo’s downloaden via het PlayStation Network. Kortom, bijna alles is mogelijk in Home.

Home is reeds verschenen voor de PlayStation 3.

 1.   
  joramovic's avatar

  dan hebben ze een oplossing voor het ene, slagen ze er toch nog in een nieuw probleem te creeren, lol.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  joramovic schreef, "dan hebben ze een oplossing voor het ene, slagen ze er toch nog in een nieuw probleem te creeren, lol."

  Maar dat is tijdelijk he. En ik vind het wel lekker ik bedoel ik hoor altijd van die rare gasten online he in Home met de onzinigeste en ook ja racistische/sex opmerkingen

 3.   
  craz's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  ”joramovic” schreef, "dan hebben ze een oplossing voor het ene, slagen ze er toch nog in een nieuw probleem te creeren, lol."

  Maar dat is tijdelijk he. En ik vind het wel lekker ik bedoel ik hoor altijd van die rare gasten online he in Home met de onzinigeste en ook ja racistische/sex opmerkingen "

  Lol.. kan je die niet aangeve ofzo bij die bazen ofzo.. en dat dan die mensen verbannen worden voor een paar dagen ofzo

 4.   
  gappower's avatar

  ik vind het game echt op niks trekken ! de ene keer kan je niet verbinden en je moet om de 5 sec dingen gaan downloaden ! En wat is het doel van het spel eigenlijk ?

 5.   
  Slayer61's avatar

  gappower schreef, "ik vind het game echt op niks trekken ! de ene keer kan je niet verbinden en je moet om de 5 sec dingen gaan downloaden ! En wat is het doel van het spel eigenlijk ?"

  Het is geen spel het is een Community 😛

 6.   
  Deadly-L's avatar

  😥

 7.   
  nanathan's avatar

  Spijtig dat die voicechat er tijdelijk niet meer is, ik heb net mn headset besteld.
  Maar om eerlijk te zeggen verstond ik niet echt goed wat de mensen zeiden, maar dat zal dan wel aan mij liggen.