Vijf gratis downloadable tracks voor Guitar Hero IV

Vijf gratis tracks?! Jawel, zonder er voor te hoeven betalen mogen Xbox 360 en PlayStation 3 eigenaren binnenkort vijf nummers downloaden voor Guitar Hero: World Tour. Er is echter een addertje: blijkbaar moet je de gitaarbundel hebben gekocht, dus de game en de gitaar. Dat is tenminste wat de offici毛le site insinueert. Op de site staat dat je de game v贸贸r 31 december dit jaar moet hebben gekocht en je dan op die site terecht kunt om de songs te downloaden. Een ietwat vreemd aanbod wellicht, want waarom niet de mensen met de volledige bundel? De site belooft een update en meer duidelijkheid, dus verwacht binnenkort een update.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero: World Tour. Bij het spel zitten drums met bekkens, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met aldus de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2.

 1.   
  jungler's avatar

  nice das dus extra updated voor ons ? 馃槅

 2.   
  R1chardTM's avatar

  Zal inderdaad een beetje raar zijn als de mensen die minder geld uitgeven omdat ze de drums enzo niet kopen de update niet mogen hebben. Ook al zullen het mischien alleen nummers voor op de gitaar zijn dan zit er in de volledige bundel nog steeds een gitaar.

 3.   
  Defqon's avatar

  Is best vaag, waarom niet voor de Wii?
  Waarom alleen Guitar bundel?

 4.   
  jungler's avatar

  ow wacht even die met een volledig pack krijgen het dan ni ?
  tow dan ben ik wel gepest 馃槨