Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Chronicles of Spellborn Launch Trailer

The Chronicles of Spellborn is dus een MMORPG dat zich afspeelt in the Enclave of Five Sacrifices. The Enclave is een verzameling van stenen stukjes wereld zwevend door de Deadspell Storm. Deze Deadspell Storm is een soort krachtveld waarin verschillende stukken steen zwevend worden gehouden, waardoor ze niet kunnen vallen in het oneindige. Deze zwevende stenen bevatten bergen, bossen, uitgestrekte velden en dorpjes. Allemaal onderdeel van een oude, gebroken wereld. Om te kunnen reizen tussen deze stenen moeten vele gevaren worden weerstaan die in de leegte tussen de werelden voorkomen.

De Nederlandse MMO The Chronicles of Spellborn is zeer binnenkort verkrijgbaar, exclusief voor de PC.

Bekijk nu deze Launch Trailer.

 1.   
  Tadao's avatar

  lol,laatst was op de radio nog over di spel (donderdag d8 ik)minister plassterk krijgt een kopie vannet spel xD en blijkbaar verw8en sommige dit spel WoW te verslaan O,o

 2.   
  gamertje1's avatar

  Ziet er vet uit, en nog van nederlandse makelij ook 8) Maar denk niet dat dit WoW kan verslan xD 😕

 3.   
  Ika Q's avatar

  ”gamertje1″ schreef, "Ziet er vet uit, en nog van nederlandse makelij ook 8) Maar denk niet dat dit WoW kan verslan xD 😕 "

  Maar dat hoeft toch ook niet? Ikzelf heb de spel ge-preorder. En bij iedere MMO die ik meestal speel, vermaak ik me zeker uren mee. Daar gaat het om.

 4.   
  Darkknight's avatar

  moet je er ook om de maand betalen? want, dat vind ik zo’n onzin net als met wow 30 euro per maand oplichters..

 5.   
  Tadao's avatar

  ”Darkknight “ schreef, "moet je er ook om de maand betalen? want, dat vind ik zo’n onzin net als met wow 30 euro per maand oplichters.."

  wss wordtet wel zoiets

 6.   
  Ika Q's avatar

  ”Darkknight “ schreef, "moet je er ook om de maand betalen? want, dat vind ik zo’n onzin net als met wow 30 euro per maand oplichters.."

  Je kan geloof ik het spel downloaden, maar je kan maar tot lvl 10 met beperkte gebieden spelen. (weet het niet zeker). Maar je moet er wel maandelijks voor betalen, als je verder wilt gaan.