Killzone 2 verschijnt mogelijk 17 februari

Sony maakte eerder dit jaar tijdens de PlayStation Day al bekend dat Killzone 2 niet meer eind 2008 zal verschijnen. De game heeft nog wat meer tijd nodig, waardoor men nu mikt op een release in februari van het volgende jaar.

Volgens Ryan MacDonalds, executive producer bij Gamespot, zal de game om precies te zijn op 17 februari uitgebracht worden. Gezien de contacten en bronnen van MacDonalds zou hij best eens goed op de hoogte kunnen zijn. Het wachten blijft op een officiële mededeling van Sony, want tot die tijd moeten we het nog altijd doen met een release “ergens in februari”.

Na het aardig succesvolle Killzone wordt er nu veel verwacht van Killzone 2, het vervolg dat al in 2005 op de E3 werd aangekondigd. Killzone 2 is een futuristische shooter – en ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games – die zich op de planeet Helghan zal afspelen. Daar moet je gemuteerde mensen in grote getalen afmaken. Dat zal niet geheel gladjes verlopen, aangezien deze tegenstanders onder andere het weer kunnen manipuleren.

Wil je meer weten over Killzone 2? Lees dan eens onze Fast Forward!

Killzone 2 wordt ergens in februari verwacht voor de PlayStation 3.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Killzone 2 verschijnt MOGELIJK 17 februari, ,

  2.   
    Rickass93's avatar

    Hebben, hebben, hebben! 🙂

  3.   
    /DareDevil's avatar

    Ik hoop het voor de PS3 bezitters. Wordt verdomme is tijd 😛

  4.   
    Redweed's avatar

    De vraag is alleen: Geloven wij in MACDONALDS? 😀
    Kan niet wachten om killzone 2 te spelen, van wat ik er tot nu van gezien heb, kan dit alleen nog maar vet worden 😛