Ubisoft koopt de developer Massive Entertainment

Ubisoft heeft al heel wat developers onder zijn hoede, maar dit was nog niet genoeg. Ubisoft heeft namelijk nog een developer gekocht, dit keer gaat het om Massive Entertainment. Deze developer kun je kennen van de game series “Ground Control” en “World in Conflict”. Ubisoft heeft de developer gekocht van de game publisher Activision Blizzard. Om hoeveel geld het gaat en waarom Activsion Blizzard de developer verkocht, is niet duidelijk.

Massive Entertaiment behoort tot de top 50 game developers en heeft rond de 120 man personeel in dienst. De developer is vooral gericht op RTS games, Ubisoft gaat hier waarschijnlijk dan ook gebruik van maken. Met de aankoop kreeg Ubisoft ook de serie World in Conflict in handen, of Ubisoft een nieuw deel uitgaat geven in deze serie is nog niet bekend.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    World in Conflict is wel vet, ik hoop dat ze daar een 2e deel van maken 🙂

  2.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    mr.black schreef, "World in Conflict is wel vet, ik hoop dat ze daar een 2e deel van maken 🙂 "

    Èn dat ze het niet verneuken!

  3.   
    PRO Uzumyo's avatar

    world in conflict was vet strak echter von dik ground control toch niet echt goed hoor viel zwaar tegen want was vooraf veel beloofd maar viel daardoor tege de verwachtingen in zwaar tegen.

  4.   
    Mmore's avatar

    World in Conflict was enorm sterk (en innovatief!) en ik hoop zeker dat Ubisoft alleen maar innovatie meebrengt, en niet deze prachtige studie ‘killed’. 🙂

  5.   
    Bello 2185's avatar

    World in Conflict was echt geniaal! 😀 Ik heb hier de WiC Collector’s Edition liggen.

  6.   
    GraveDevil's avatar

    Soviet OsakaHugger schreef, "
    Èn dat ze het niet verneuken!"

    Noem eens 1 game die Ubisoft verneukt heeft?