Fable II-soundtrack nu ook in de losse verkoop

Fable 2 is nog niet zo heel lang uit, maar dat er goede muziek in de game zit kunnen we niet ontkennen. Het bedrijf Sumthing Else Music Works heeft nu aangekondigd dat zij de soundtrack uit de game los gaan verkopen. Dit gaat gebeuren via CD-winkels, maar ook via het internet. Een voorbeeld van de digitale voorkoop is iTunes, maar ook via de site van het bedrijf zelf kan de muziek gekocht worden. De soundtrack zal op 25 november in de winkels liggen. Hieronder is de tracklist van de CD te zien:

1. Fable Theme
2. Old Town
3. Bowerstone Cemetery
4. Bowerlake
5. Wraithmarsh
6. Fairfax Castle
7. Westcliff
8. Oakfield
9. Bowerstone Market
10. Shadow of Evil
11. Howling Halls
12. Marcus Memorial

Alle muziek op de CD is gemaakt door Russel Shaw, hij zei het volgende over zijn muziek:

  “Music for the game was broken down into four distinct categories: regions, script, combat and incidentals. Each region has its own orchestral theme which changes with the seasons in each chapter. Scripted moments have orchestral cues relevant to what is happening at that point in the story โ€“ sad, dramatic, mysterious, tension and danger. The final result is a very rich, Hollywood style score covering many genres.”

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het origineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  De helft van die liedjes kan je gratis downloaden ๐Ÿ˜›

 2.   
  Machtaman's avatar

  of je checkt effe youtube

 3.   
  Rickass93's avatar

  Je moet denk wel een echte fan zijn om dit te kopen denk ik.. ๐Ÿ™„

 4.   
  Tadao's avatar

  zo’n beetje elk lied dat te koop is kan je ergens gratis downloaden (non-engelstalige zijn wat moeilijker te vinden,vooral koreaans en japans uit mijn ervaring xD)

 5.   
  Kilerden's avatar

  maar ik bedoel legaal ๐Ÿ˜›

 6.   
  Machtaman's avatar

  Als ik van een ยดspelยด Muziek wil kopen dan is het wel van san andreas luister ze nog steeds ๐Ÿ™„

 7.   
  -050- Critical's avatar

  WAAROM DOEN ZE DIT NIET BIJ NBALIVE OF @K( SORRY CAPS ZIT VAST:S

 8.   
  Kilerden's avatar

  )wtw(Critical schreef, "WAAROM DOEN ZE DIT NIET BIJ NBALIVE OF @K( SORRY CAPS ZIT VAST:S"

  bij de game van ea, zijn het al commerciele liedjes… je kan ze gewoon op de cd van die artiest kopen.

 9.   
  HeroWulf's avatar

  ga ik niet kopen omdat ik het spel al heb ๐Ÿ™‚