Nieuwe Resistance 2 screenshots

Voor het PlayStation 3 spel Resistance 2 is een aantal nieuwe screenshots uitgegeven. Deze kunnen hieronder bekeken worden. Als we naar de screenshots kijken zien we dat de game ons uiteraard mooie beelden gaat opleveren. Ook zien we dat de actie er hevig aan toe zal gaan.


Resistance 2 is het vervolg op Resistance: Fall of Man, een launchgame voor de PlayStation 3. De tweede Resistance-game speelt zich in de Verenigde Staten af, waarbij hoofdpersoon Nathan Hale onderdeel uitmaakt van het Sentinels programma. Je speelt niet alleen een nieuw verhaal, maar verwacht ook verbeterde boss fights.

De campaign is overigens niet alleen in singleplayer te spelen, want je kunt ook met twee spelers een offline co-op spelen of online via het PlayStation Network met acht gamers coöperatief spelen. Daarnaast zijn er online-wedstrijden met maximaal zestig spelers mogelijk. Hierbij wordt elk teams opgedeeld in meerdere kleine teams, zodat er nog meer samengewerkt moet worden. Er zijn online ook diverse spelersklasses, zoals een Heavy, Medic en Special Ops, en de levels worden dynamisch opgebouwd waardoor deze elke keer iets anders zullen zijn.

Verder kan je beschikken over een Chameleon-voertuig dat de mogelijkheid heeft om zich te camoufleren. Overige aanpassingen betreffen een verbeterde A.I. en diverse grafische verbeteringen, zoals betere shaders, belichting en textures. Ook kom je meer tegenstanders tegelijk op het scherm tegen in vergelijking met de eerste Resistance-game en ten slotte kent de game een verbeterd systeem voor checkpoints en health.

Resistance 2 verschijnt 28 november voor de PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rickass93's avatar

  Het kriebelt nu al! Ik moet die spelen!

 2.   
  R1chardTM's avatar

  Nog een klein maandje wachten en je kan het uitproberen. 😆

 3.   
  Rickass93's avatar

  R1chard schreef, "Nog een klein maandje wachten en je kan het uitproberen. 😆 "

  Zo lang kan ik niet wachten! 😆

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Rickass93″][quote=”R1chard schreef, "Nog een klein maandje wachten en je kan het uitproberen. 😆 "

  Zo lang kan ik niet wachten! 😆 [/quote]

  Kom toch je kunt toch wel watchten tot 28-11-2008 😛

 5.   
  R1chardTM's avatar

  Nou ik leef met je mee 🙄