Sony lanceert Resistance 2-ruimte in Home

Vandaag komt er weer een nieuwe ruimte in PlayStation Home beschikbaar. De nieuwe ruimte is gebaseerd op Resistance 2 en in het filmpje dat hieronder te vinden is kun je zien hoe de ruimte eruit ziet.

De nieuwe ruimte bevat een mini-game, genaamd “Four Barrels of Fury”. In de mini-game is het aan jou de taak om zo veel mogelijk vliegtuigen neer te schieten en door het spelen van de game zijn er verschillende presentjes vrij te spelen.


Resistance 2 is het vervolg op Resistance: Fall of Man, een launchgame voor de PlayStation 3. De tweede Resistance-game speelt zich in de Verenigde Staten af, waarbij hoofdpersoon Nathan Hale onderdeel uitmaakt van het Sentinels programma. Je speelt niet alleen een nieuw verhaal, maar verwacht ook verbeterde boss fights.

De campaign is overigens niet alleen in singleplayer te spelen, want je kunt ook met twee spelers een offline co-op spelen of online via het PlayStation Network met acht gamers coöperatief spelen. Daarnaast zijn er online-wedstrijden met maximaal zestig spelers mogelijk. Hierbij wordt elk teams opgedeeld in meerdere kleine teams, zodat er nog meer samengewerkt moet worden. Er zijn online ook diverse spelersklasses, zoals een Heavy, Medic en Special Ops, en de levels worden dynamisch opgebouwd waardoor deze elke keer iets anders zullen zijn.

Verder kan je beschikken over een Chameleon-voertuig dat de mogelijkheid heeft om zich te camoufleren. Overige aanpassingen betreffen een verbeterde A.I. en diverse grafische verbeteringen, zoals betere shaders, belichting en textures. Ook kom je meer tegenstanders tegelijk op het scherm tegen in vergelijking met de eerste Resistance-game en ten slotte kent de game een verbeterd systeem voor checkpoints en health.

Lees meer over Resistance 2 in onze review!

Resistance 2 is eind 2008 verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Kevinsmith's avatar

    Leuk gedaan.

  2.   
    Lashrom's avatar

    Leuke ruimte, deze mini-game kan voor mij zelf in de single player campaign worden toegevoegd. 🙄

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    home word steed leuker 😆 😆

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    wel leuk gedaan

  5.   
    Dr. D3nVil's avatar

    C-Boy schreef, "wel leuk gedaan"

    ja idd ziet er wel leuk uit 8)

  6.   
    Chikin's avatar

    Vet is dit 8)