Neverwinter Nights 2: Storm of the Zehir site online

Dat de game Neverwinter Nights 2 een uitbreiding krijgt is niet nieuw. De game Neverwinter Nights 2: Storm of the Zehir is namelijk al een tijdje aangekondigd. Maar vanaf vandaag is voor deze Neverwinter Nights-uitbreiding ook een website beschikbaar. Door op deze link te klikken kan je de website bezoeken.

Op de site zijn verschillende screenshots en trailers te zien, daarnaast is er ook informatie en een bureaublad achtergrond te vinden. Als je meer over de game wilt lezen kan je dat doen in onze preview.

Met Storm of the Zehir komt Obsidian Entertainment met het tweede expansionpack voor de alombekende RPG Neverwinter Nights 2. De lineaire aanpak van het origineel is losgelaten om een gameplay te creëren die ongekend is binnen het Neverwinter Nights universum. Ook is het mogelijk om zelf je party samen te stellen en zit je dus niet langer opgescheept met NPC’s waar je niet op zit te wachten. Verder beloven de makers dat de in-game economie zal reageren op jouw acties.

Neverwinter Nights 2: Storm of the Zehir is in ontwikkeling voor de PC. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar de game wordt deze maand al verwacht.

  1.   
    /DareDevil's avatar

    Ik weet niet of Neverwinter Nights 2 wel kan opboksen tegen alle andere titels die nog gaan uitkomen de vorige redde het ook al niet

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Ze moeten het vooral hebben van hun fanbase. Er zijn aardig wat spellers die bij de game blijven. Maar je hebt wel gelijk hoor.