Servers LittleBigPlanet offline door glitches

Gisteren heeft Sony de LittleBigPlanet servers online geplaatst, echter een paar uur later zijn deze alweer offline gezet vanwege glitches. Over welke glitches het gaat is nog onduidelijk, maar men heeft laten weten dat de servers morgen weer online zullen staan.

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet zal op 3 november verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    gappower's avatar

    haha funnie

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Daarvoor zetten ze die servers natuurlijk al vroeg online om zulke problemen nog voor de launch te verhelpen. ๐Ÿ™‚

  3.   
    mrxthereal's avatar

    Kut voor de LBP fans.

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Hopelijk wordt het wel echt verbeterd, misschien dat ik dese ga kopen. 8) Dan moet het niet zo zijn dat er problemen optreden.

  5.   
    Yostie Montana's avatar

    Gelukkig zorgen ze er wel voor dat het allemaal goed werkt… ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜†

  6.   
    Rickass93's avatar

    Nou, dat duurde lang zeg..