Pirates of the LittleBigPlanet DLC voorzien van nieuwe details

Het was inmiddels al bekend dat de PlayStation 3-versie van LittleBigPlanet nieuwe content zou krijgen. Ontwikkelaar Media Molecule heeft nu meer details vrijgegeven. De Pirates of the Caribbean DLC, zoals het wordt genoemd, zal vanaf 22 december te downloaden zijn op het PlayStation Network.

De ontwikkelaar heeft tevens laten weten dat er twee pakketten aan komen. Het ene pakket, de Costume Kit, bevat zes kostuums van de personages uit de Pirates of the Caribbean-films en het andere pakket, de Premium Level Kit, voegt nieuwe levels toe, muziek, stickers, decoraties, materialen en meer. De pakketten zullen €5,99 per stuk gaan kosten.

Hieronder de lijsten van de Premium Level Kit en de Costume Kit.

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Lees voor meer informatie over LittleBigPlanet onze creatieve review!

LittleBigPlanet is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3 en PSP.

  Premium Level Kit
  * New Gameplay features for Create: Water – Global Water Object, Scuba Gear, Bubble Machine, Water Switch
  * 5 Brand new Pirates of the Caribbean themed Levels
  * 1 New costume: The Cannibal: Leg Bands, Teeth, Nose Decoration, Hair, Loincloth, Skin
  * 4 new music tracks
  * A new level background
  * 8 Materials
  * 14 Decorations
  * 27 Objects
  * 133 Stickers
  * 11 brand new PlayStation® Trophies

  Costume Kit
  * Sack Sparrow: Boots, Moustache, Sword, Hair, Shirt, Skin
  * Elizabeth Swann: Boots, Hat, Hair, Coat
  * Barbossa: Boots, Moustache, Hands, Hat, Hair, Trousers, Coat
  * Davy Jones: Hands, Head, Coat, Trousers
  * Will Turner: Boots, Moustache, Hair, Trousers, Coat
  * Tia Dalma: Hair, Outfit, Dress, Skin

 1.   
  Beukerboy's avatar

  You gotta love it. ^^

 2.   
  501105's avatar

  argg matey