Keihard knallen tijdens de beta in nieuwe trailers Resistance 2

Nog maar een maandje geduld en dan kunnen we na het first-person shooter geweld van onder andere Far Cry 2 en Call of Duty: World of War alweer aan de slag met Resistance 2. Vandaag krijgen we twee verse trailers te zien met gameplay uit de beta.


Resistance 2 is het vervolg op Resistance: Fall of Man, een launchgame voor de PlayStation 3. De tweede Resistance-game speelt zich in de Verenigde Staten af, waarbij hoofdpersoon Nathan Hale onderdeel uitmaakt van het Sentinels programma. Je speelt niet alleen een nieuw verhaal, maar verwacht ook verbeterde boss fights.

De campaign is overigens niet alleen in singleplayer te spelen, want je kunt ook met twee spelers een offline co-op spelen of online via het PlayStation Network met acht gamers coöperatief spelen. Daarnaast zijn er online-wedstrijden met maximaal zestig spelers mogelijk. Hierbij wordt elk teams opgedeeld in meerdere kleine teams, zodat er nog meer samengewerkt moet worden. Er zijn online ook diverse spelersklasses, zoals een Heavy, Medic en Special Ops, en de levels worden dynamisch opgebouwd waardoor deze elke keer iets anders zullen zijn.

Verder kan je beschikken over een Chameleon-voertuig dat de mogelijkheid heeft om zich te camoufleren. Overige aanpassingen betreffen een verbeterde A.I. en diverse grafische verbeteringen, zoals betere shaders, belichting en textures. Ook kom je meer tegenstanders tegelijk op het scherm tegen in vergelijking met de eerste Resistance-game en ten slotte kent de game een verbeterd systeem voor checkpoints en health.

Resistance 2 verschijnt 28 november voor de PlayStation 3.

  1.   
    Standley16's avatar

    Lijkt wel een wii game zo slecht het eriut ziet en dit moet een ps3 topper worden laat me niet lache

  2.   
    HyPnOTiZeR's avatar

    ”Standley16″ schreef, "Lijkt wel een wii game zo slecht het eriut ziet en dit moet een ps3 topper worden laat me niet lache"

    Daarom noemt het ook een BETA.. Ik heb de beta en het ziet er in ieder geval veel beter uit dan hier op de trailers. Als je niks zinnigs te zeggen hebt zwijg je beter, want ik hou niet van fanboys..

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    review van ign: Beste multiplayer shooter die ze ooit hebben gespeeld (en ja ook beter dan cod4) Hell yeahhh

  4.   
    Lashrom's avatar

    Ik wil de beta wel eens proberen, heb alleen de key niet gekregen. Jammer 😳 .

  5.   
    jungler's avatar

    hoef de beta niet
    mss wel de echte 😛

  6.   
    Rickass93's avatar

    Heerlijk die echte chaos van Resistance! 😀
    Can’t wait!