Home krijgt Closed Beta binnen enkele weken

Sony heeft aangekondigd dat het de Closed Beta versie van Home binnen enkele weken zal lanceren. Versie 1.0 van Home is nu nog in beta testing binnen het bedrijf zelf. Binnenkort zal Home naar een Closed Beta gaan waar enkele mensen voor uitgenodigd zullen worden. Zij zullen de nieuwe omgeving van de PlayStation 3 mogen uittesten.

Sony zal begin volgende maand de Closed Beta invites versturen, jammer genoeg is dit vooralsnog enkel voor mensen in de Verenigde Staten.

Home is een virtuele ontmoetingsplek voor online PS3-gamers. Het lijkt op het eerste gezicht een klein beetje op de Mii’s die je kunt maken met de Wii, maar Home gaat veel verder dan dat. Je kunt hier bestanden delen, emoties delen, voicechatten, winkelen en zelfs je eigen virtuele woning inrichten met een eigen personage dat je van top tot teen zelf kunt aanpassen. Voel je je een beetje eenzaam? Dan kun je zo bij een vriend op bezoek gaan. Heb je zin in een arcadespelletje? Dan houdt niemand je tegen om naar een arcadehal te gaan.

Zo kan je ook clan-meetings afspreken in de virtuele woning van een vriend of vriendin en samen met anderen een zelfgemaakt filmpje kijken op een mooie Bravia-tv. Daarnaast kan je vanuit Home ook gemakkelijk demo’s downloaden via het PlayStation Network. Kortom, bijna alles is mogelijk in Home.

Home zal exclusief verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  Overload14's avatar

  zij ze nog altijd bezig met die game?

 2.   
  ChielB's avatar

  Het is niet echt een game natuurlijk, meer zoals in de omschrijving ook staat een online ontmoetingsplek inclusief virtuele woonkamer e.d.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ChielB schreef, "Het is niet echt een game natuurlijk, meer zoals in de omschrijving ook staat een online ontmoetingsplek inclusief virtuele woonkamer e.d."

  Idd het is geen game hopelijk komt die nog wel binnenkort in een update

 4.   
  ps3 gek's avatar

  “helaas is deze beta alleen voor de Verenigde Staten”

  Is dit ook echt alleen voor de VS of maakt heel Europa met een US account ook kans op een invite??? ๐Ÿ˜†

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hoef geen beta Beta’s zijn nog best slecht uitgewerkt wacht liever tot de volle HOME komt ๐Ÿ™‚

 6.   
  Rickass93's avatar

  Ze moeten is opschieten met het origineel! ๐Ÿ˜†