Vier nieuwe download packs in aantocht voor Burnout Paradise

De extreme free-roaming racegame Burnout Paradise heeft al aardig wat extra content gekregen in de vorm van gratis download packs, maar daar laat ontwikkelaar Criterion Games het niet bij. Op de officiële website valt namelijk te lezen dat men aan vier nieuwe packs werkt, die in de lente van 2009 uitgebracht zullen worden.

De komende vier weken zal men elke vrijdag de inhoud van een nieuw pack onthullen. De eerste details worden op 31 oktober verwacht en de laatste onthulling is op 21 november. We houden jullie op de hoogte!

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt medio januari 2009.

 1.   
  Dy-88's avatar

  zeker dat er motors in het spel komen want dat heb ik al gehoord….. 8)

 2.   
  ChielB's avatar

  Die zijn vorige maand al toegevoegd met het Bike Pack. 😉 Maar misschien dat er meer motoren bij zullen komen, dat kan natuurlijk.

  http://www.gamersnet.nl/nieuws/200809/gratis_bike_pack_voor_burnout_paradise_nu_te_downloaden

 3.   
  VanishNL's avatar

  @Dy-88:
  die zijn er al 🙄

  ik ben best benieuwd wat het gaat worden voor deze vette game 😛

 4.   
  gebruiker50081's avatar

  Ik had de demo van Xbox maar ik kwam niet echt ver 😆 Wel gaaf dat er ook motoren zijn 😀

 5.   
  RinusReetRidder's avatar

  Hele vette game. Motoren zijn leuk en vooral handig voor wat snelle tijden maar Road Rage blijft m’n favoriet. 8)

 6.   
  Lashrom's avatar

  Er zijn geruchten van dat er nieuwe schademodellen komen. Ik vind echt dat Criterion z’n best doet om Burnout Paradise goed online te kunnen behouden. En dat doen ze al bijna 2 jaar lang. 🙂