Wii trailer Guitar Hero World Tour rockt net zo hard als de rest

Terwijl de Xbox 360 en PlayStation 3 versie van Guitar Hero World Tour de spotlights meestal stelen, wil de Wii versie voor de verandering ook wat meer aandacht. Vandaag is zijn dag, want we hebben een versie trailer van de Wii versie van Guitar Hero World Tour voor je klaarliggen.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour zal op 7 november verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  Lauw 8) alleeen zullen die drumstellen enz wel wat kosten 😮

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Zo te zien is dit juist de leukste versie 8)

 3.   
  gappower's avatar

  yeah, love it 😳

 4.   
  Defqon's avatar

  Hij kwam toch 21 november uit? =O