Blizzard bevestigt beta voor Diablo III

Vanmorgen hadden we al het nieuws dat Diablo III nog een lange weg te gaan heeft. Toch deed de baas van Blizzard, Rob Pardo, alvast een concrete toezegging.

Fans kunnen zich namelijk alvast verheugen, want Blizzard zal zeker een beta van Diablo III uitbrengen om feedback van de fans te gebruiken bij het optimaliseren van de game. Momenteel heeft Blizzard een kleine demo klaar die tijdens evenementen getoond wordt, maar deze demo zal men niet uitbrengen.

Het wachten is dus op het moment dat Diablo III klaar is voor een beta. Gezien de ontwikkeling zal dat nog wel even op zich laten wachten…

Diablo III logo

Diablo III heeft onder andere een hotbar, wat wil zeggen dat er snel gewisseld kan worden tussen vaardigheden, maar ook dat de game volledig met de muis gespeeld kan worden. Niet geheel onverwacht ziet de game er goed uit, met grote groepen vijanden, bruikbare omgevingen en vernietigbare muren. Zo kun je die laatste mogelijkheid gebruiken om vijanden te verpletteren. Net als in Devil May Cry 4 kun je items oppaken die meteen je health aanvullen.

Diablo III verschijnt op een nog onbekende datum voor de PC.

 1.   
  Darkknight's avatar

  o.o laa maar kome!

 2.   
  JPO's avatar

  Het is al een hele vooruitgang dat we de tijd die we moeten wachten op het volledige spel kunnen doden met een beta!

  KAN NIET WACHTEN OP DE BETA! 馃槢

  en ja ik weet voor een keer wel wat voor spel Diablo is 馃槢 goed hea 馃槅

  zit hier nog een grijze cd in mijn 2e cd lade, en ik kan je vertellen dat die daar al een heel tijdje in zit 馃槈