De Wizard onthuld voor Diablo III met 13 screenshots

Blizzard heeft op haar eigen event, Blizzcon, een nieuwe class bekend gemaakt voor Diablo III, namelijk de Wizard. De Wizard is de derde class van Diablo III die tot nu toe bekend is, naast de eerder aangekondigde Barbarian en Witch Doctor.

Niet geheel onterecht doet de Wizard sterk terugdenken aan de Sorcerer, uit Diablo II, en met vuur, bliksem en ijs-spreuken tot haar beschikking is dat ook niet heel vreemd. Er zijn echter ook een aantal nieuwe skills, waaronder Slow Time en Disintegrate. Voor filmpjes van de skills moet je hier zijn en voor de trailer van de Wizard klik je hier.

Diablo III logo

Diablo III heeft onder andere een hotbar, wat wil zeggen dat er snel gewisseld kan worden tussen vaardigheden, maar ook dat de game volledig met de muis gespeeld kan worden. Niet geheel onverwacht ziet de game er goed uit, met grote groepen vijanden, bruikbare omgevingen en vernietigbare muren. Zo kun je die laatste mogelijkheid gebruiken om vijanden te verpletteren. Net als in Devil May Cry 4 kun je items oppaken die meteen je health aanvullen.

Diablo III verschijnt op een nog onbekende datum voor de PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  SkullCrusher's avatar

  Lijkt me een hele vette game. 8)

 2.   
  mitchelltje9's avatar

  lekker veel bloed 😀 i like that 🙂

 3.   
  ricklolps3's avatar

  S!dious schreef, "Lijkt me een hele vette game. 8) "

  mij ook wel ben wel benieuwd geworden van deze game 😀

 4.   
  Darkknight's avatar

  wow.. chill skills

 5.   
  Overload14's avatar

  Vet 🙂

 6.   
  °GN° Nyiri_001's avatar

  Ziet er tof uit maar toch nog effe afwachten voor conclusies te trekken… 😳

 7.   
  Ranieboy's avatar

  ziet er vet uit 8)