Solid Snake en Sephiroth zijn zakken

Nou ja, zakjongens dan. In navolging van Kratos en Nariko worden nu namelijk ook Solid Snake (en wel de bejaarde versie uit Metal Gear Solid 4) en Sephiroth uit de Final Fantasy serie sackboys in de komende topper LittleBigPlanet. Of deze personages unlocked of gedownload moeten worden of wellicht bij een pre-order komen (zoals Nariko en Kratos) is niet bekend. In totaal mogen we tot nu toe vijf Sonyhelden in LittleBigPlanet verwachten: Kratos, Nariko, Snake, Sephiroth en de Helghast.

[SCREENSHOTS]
LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet komt op 24 oktober uit voor de PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Lache 😆

  2.   
    ckerigon's avatar

    Dit vind ik echt vet 😆

  3.   
    Mattmerize's avatar

    Haha ik dacht dat bedoelt werdt dat ze eikels zijn en wou al beginnen met boos worden 8) Ik heb net met Sony Computer Entertainment Europe gebeld, en die zeiden dat er over zo’n dergelijke actie in Europa nog niets bekend was en dat zij het pas vrij laat horen meestal van zo’n actie, maar als het zou komen dan waarschijnlijk alleen in de grote winkelketens (o.a. bol.com, waar ik hem heb gepre-ordered :)).

  4.   
    Mrn.'s avatar

    Matthijsjuh schreef, "Haha ik dacht dat bedoelt werdt dat ze eikels zijn en wou al beginnen met boos worden 8) "

    Nee, dat is het gelukkig niet nee.

  5.   
    Overload14's avatar

    Bagboys 😀

  6.   
    TotalPicnic's avatar

    zien er leuk uit 😛

  7.   
    NightHawk's avatar

    Zalig 😆