Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe teaser: Resident Evil 5 Screenshot Slideshow

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse stad en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een ongeluk in de woestijn te onderzoeken.

Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert.Resident Evil 5 verschijnt 13 maart 2009 voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Screenshots kun je natuurlijk op de ouderwetse manier bekijken. Veel relaxter is het om de komende minuut lekker achterover te hangen en deze slideshow over je heen te laten komen.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Kep liever gameplay beelden 😛

  2.   
    Mrn.'s avatar

    De graphics zien er tenminste goed uit!