LittleBigPlanet gaat first-person?

Er รญs een mogelijkheid dat LittleBigPlanet in de toekomst een first person game wordt. Tenminste, als het aan ontwikkelaar Mark Healy ligt. LittleBigPlanet zoals we het nu kennen is een zogenaamde 2,5D-game, maar volgens Healy kan LBP met de huidige tools makkelijk naar 3D worden overgezet. Of dit een totaal nieuwe game gaat worden of de LittleBigPlanet formule blijft handhaven wilde Healy niet kwijt, maar wel kon hij verklappen dat men druk bezig is met de mogelijkheden van de ontwikkelde tools voor een nieuwe game.


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet zal op 24 oktober uit komen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Lashrom's avatar

    Laat het 2,5D blijven, het is echt goed zo. Of ze maken een instelling van dat je uit 2 camera’s mogelijkheden kan kiezen. Of 2,5D of 3D. Dan kunnen de gamers zelf beslissen. ๐Ÿ™‚

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Lashrom schreef, "Laat het 2,5D blijven, het is echt goed zo. Of ze maken een instelling van dat je uit 2 camera’s mogelijkheden kan kiezen. Of 2,5D of 3D. Dan kunnen de gamers zelf beslissen. ๐Ÿ™‚ "

    Ik wilde het zelfde schrijven maar die gast boven is mij voor ๐Ÿ˜† Dus ik ben helemaal met Lashrom eens niet moelijk doen gewoon wat extra instelingen maken….En iedereen blij! ๐Ÿ˜‰

  3.   
    ricklolps3's avatar

    hhhaaahah als dat gebeurd jonge dan word het zoo lachen hhaha ๐Ÿ˜†

  4.   
    jungler's avatar

    haha ๐Ÿ˜›

  5.   
    PS3Killer's avatar

    Buiten dat plaatje……blijf ik LittleBigPlanet niks vinden. ๐Ÿ™„