Alle circuits Motorstorm: Pacific Rift onthuld

Nog een goede maand geduld en dan kunnen we weer gaan racen met Motorstorm: Pacific Rift. Vandaag zijn alle 16 circuits onthuld die je straks in de game zult aantreffen. Het eiland waar alles zich zal afspelen is verdeeld in vier zones: Earth Zone, Wind Zone, Water Zone en Fire Zone. Elke zone heeft vier circuits met meerdere routes en tevens kent elke zone unieke en gevaarlijke omstandigheden, variërend van dichtbegroeide jungle tot brandende lava.

Net zoals in de originele Motorstorm zul je nieuwe circuits vrij moeten spelen door een gouden, zilveren of bronzen medaille te verdienen met een race. Daarnaast kan je deze keer ook met vier spelers in split-screen racen.

Meer gedetailleerde informatie en afbeeldingen van alle 16 circuits, vind je op het officiële forum.

Motorstorm: Pacific Rift is het razendsnelle vervolg op de eerste Motorstorm-game, die in 2007 als launchgame voor de PlayStation 3 verscheen. Verwacht in dit tweede deel een tropische omgeving, zestien tracks met meerdere routes, split-screen voor vier spelers, online met maximaal 16 gamers, veel water, hindernissen en monster trucks!

Motorstorm: Pacific Rift zal 17 november verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    PS3Killer's avatar

    Vette namen en mooie logo’s voor de circuits, sommige lijken nog op die van deel 1, zoals Raingod Messa wat nu Raingod Spires is volgens mij. Ziet er veel belovend uit. 🙂

  2.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    deel 1 vond ik gaat maar dit deel heb ik zin in 8) vooral de 2 split screen 😀

  3.   
    DutchFreeze's avatar

    op centerparks hadden we er een staan met de demo van de 1e die was zooo vet heh, deze ziet er nog vetter uit, ik ga miss een ps3 voor op me kamer aanschaffen

  4.   
    jungler's avatar

    zalig
    ga ook preordere denk ek 😉

  5.   
    PS3Killer's avatar

    DutchFreeze schreef, "op centerparks hadden we er een staan met de demo van de 1e die was zooo vet heh, deze ziet er nog vetter uit, ik ga miss een ps3 voor op me kamer aanschaffen"

    Op Centerparks? Ik weet waar ik voortaan in de vakantie naar toe moet gaan…… 😉