Motorstorm: Pacific Rift voorzien van eerste grote update

De off-road racegame Motorstorm: Pacific Rift liet in onze review al een behoorlijke indruk achter. Sinds de release, eind vorig jaar, zijn de mensen bij Evolution Studios hard aan het werk gegaan met diverse grote updates. Zoals aangekondigd konden we deze maand een eerste grote update verwachten en deze is inmiddels uitgebracht.

De update voegt back-up saves toe, iconen als kritieke saves plaatsvinden, een fix om misbruik van de boost tegen te gaan en betere online rankings. Je krijgt vanzelf de melding om de update te installeren zodra je met de game online gaat. Volgens Evolution Studios kunnen we spoedig ook een tweede update verwachten, die vooral voor de liefhebbers van Trophies interessant zal zijn.

Motorstorm: Pacific Rift is het razendsnelle vervolg op de eerste Motorstorm-game, die in 2007 als launchgame voor de PlayStation 3 verscheen. Verwacht in dit tweede deel een tropische omgeving, zestien tracks met meerdere routes, split-screen voor vier spelers, online met maximaal 16 gamers, veel water, hindernissen en monster trucks!

Lees meer over Motorstorm: Pacific Rift in onze review!

Motorstorm: Pacific Rift is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  mooi, nu alleen nog een ps3 ๐Ÿ™„

 2.   
  Sarge's avatar

  Bij mij van’t zelfde, alsk een PS3 koop, koop ik deze game en Star Wars: TFU ๐Ÿ˜‰

 3.   
  jungler's avatar

  die doe ik morgen !!

  heb het darnet gezien ๐Ÿ˜†