Pimp je voertuig met aankomende DLC voor Motorstorm: Pacific Rift

Sony Computer Entertainment Europe heeft vandaag laten weten dat er nieuwe downloadable content (DLC) voor Motorstorm: Pacific Rift in aantocht is. Vanaf vandaag levert ontwikkelaar Evolution Studios acht weken lang een nieuw kleurenschema in de PlayStation Store. Elke pack bevat een nieuwe lik verf voor drie voertuigen en dankzij de volledige set krijgen de voertuigen uit alle klassen een nieuw uiterlijk.

Het eerste pack verschijnt vandaag, kort na de tweede game-update. Deze update is beschikbaar sinds 11 mei en introduceerde de microbadges: in-game minitrofeeën die tegenstanders laten zien hoe goed je bent. Van iemand met het Pestkop-badge weet je bijvoorbeeld dat hij meer dan 100 voertuigen heeft gebeukt. De Met de vlam in de pijp-badge geeft aan dat de speler 20 overwinningen met een boostexplosie heeft behaald. Verder verdien je badges voor het afsluiten van het Pacific Rift-festival met minstens een bronzen plak.

Ook is er de Veteraan-badge die je krijgt als je er flink op los hebt gescheurd in MotorStorm Monument Valley, het vorige deel uit de MotorStorm-reeks. Microbadges passen zich aan je bestaande profielen aan, dus als je de vereiste prestatie reeds geleverd hebt, dan word je op dag één al beloond met de bijbehorende badges. De gratis badge-update is reeds verkrijgbaar via het PlayStation Network.

Ga, wanneer je de badge-update gedownload hebt, vanaf vandaag wekelijks naar de PlayStation Store om de volgende gratis kleurenschema’s te downloaden:

Week 1: Lunar-Tec kleurenschema-pack
Week 2: Patriot kleurenschema-pack
Week 3: Mohawk kleurenschema-pack
Week 4: Voodoo kleurenschema-pack
Week 5: Atlas kleurenschema-pack
Week 6: Jester kleurenschema-pack
Week 7: Wombat kleurenschema-pack
Week 8: Monarch kleurenschema-pack

Motorstorm: Pacific Rift is het razendsnelle vervolg op de eerste Motorstorm-game, die in 2007 als launchgame voor de PlayStation 3 verscheen. Verwacht in dit tweede deel een tropische omgeving, zestien tracks met meerdere routes, split-screen voor vier spelers, online met maximaal 16 gamers, veel water, hindernissen en monster trucks!

Lees meer over Motorstorm: Pacific Rift in onze review!

Motorstorm: Pacific Rift is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Gelukkig gratis en verder een grappige toevoeging. 🙂 Motorstorm is toch wel een vette race-serie. 8)

 2.   
  Carlzz's avatar

  het is dat het gratis is 😳

 3.   
  jungler's avatar

  zalig 🙂
  ga ik zeker downe 😉

  heb er nu 63´% tropies op , ze hebben het wel niet simpel gemaakt 😀
  ik love that game 🙂

 4.   
  Dr. D3nVil's avatar

  als het niet gratis was zou het niet verkopen alleen mensen die geld te veel hebben zouden het dan gaan kopen 😉