Motorstorm: Pacific Rift is bijna voltooid

Motorstorm deed het als launchgame voor de PlayStation 3 zeer behoorlijk. Het was dan ook goed nieuws voor veel gamers om te horen dat we straks weer stevig off-road kunnen racen met Motorstorm: Pacific Rift. Naast meer afwisseling in omgevingen zal het natuurlijk ook mogelijk zijn om in split-screen te racen.

Vandaag duikt er goed nieuws op voor fans van Motorstorm, want Evolution Studios laat weten dat de game bijna voltooid is. De zogeheten ‘gold master candidate’ is naar testers verstuurd, waardoor we spoedig een gouden status kunnen verwachten.

Motorstorm: Pacific Rift is het razendsnelle vervolg op de eerste Motorstorm-game, die in 2007 als launchgame voor de PlayStation 3 verscheen. Verwacht in dit tweede deel een tropische omgeving, zestien tracks met meerdere routes, split-screen voor vier spelers, online met maximaal 16 gamers, veel water, hindernissen en monster trucks!

Motorstorm: Pacific Rift zal 28 november verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat is mooi des te sneller ik Racers online kan ownen! 馃槢

  2.   
    -050- Critical's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Dat is mooi des te sneller ik Racers online kan ownen! 馃槢 "

    ha en dan own ik jhou wel weer;) nee grapje ik ga em niet meteen halen maar in februari ofzo als de storm een beetje is gaan liggen

  3.   
    gappower's avatar

    yes !

  4.   
    ps3 gek's avatar

    nah, ik wacht eerst ff tot de demo: ik sta niet te springen tot hij uitkomt. Ik ben eigenlijk nog een beetje aan het nadenken welke game of zelfs 贸f ik wel een game ga kopen. 馃槼

  5.   
    ricklolps3's avatar

    ps3 gek schreef, "nah, ik wacht eerst ff tot de demo: ik sta niet te springen tot hij uitkomt. Ik ben eigenlijk nog een beetje aan het nadenken welke game of zelfs 贸f ik wel een game ga kopen. 馃槼 "

    koop hem gewoon niet doe ik ook nie het blijft gewoon een beetje het zelfte als de eerste en die was ik al in maand zat nou dan zal deze 2maanden gaan en is het weer een k*t game 馃槷

  6.   
    PS3Killer's avatar

    @Ricklolps3, hoelang doe jij gemiddeld over een game dan? Na 2 maanden spelen vind ik het meestal wel genoeg, bij alle games, dan heb ik ook meestal weer een nieuwe.

  7.   
    jungler's avatar

    zalig

  8.   
    Garuda's avatar

    tjah ik doe met sommige games ook wel lang.
    ma WoW spant de kroon ik speel die game nu al anderhalf jaar WTF 馃槅