Gratis Bejeweled add-on aangekondigd voor World of Warcraft

Ontwikkelaar PopCap Games, bekend van puzzelgame Bejeweled, gaat die game als gratis add-on voor World of Warcraft uitbrengen. Het bekende puzzelspel, waarin je edelstenen van dezelfde kleur op een rij van drie moet leggen om ze weg te spelen, zal door middel van interface bestanden in World of Warcraft worden geïmplementeerd. Vervolgens kun je Bejeweled spelen wanneer je even niks te doen hebt, bijvoorbeeld tijdens raids of wanneer je staat te wachten in een grote stad.

Het spel kent de Classic en Timed modi, maar een leuke extra is de Flight mode. Deze opent zich automatisch wanneer een speler van een flightpath gebruik maakt en het doel is om zo hoog mogelijk te scoren voordat je geland bent. Op deze manier worden per flightpath rankings bijgehouden. Daarnaast kan er ingesteld worden dat het spelletje zichzelf opent wanneer je eerder dan je raidmaatjes doodgaat tijdens een gevecht, zodat je jezelf even bezig kan houden terwijl je wacht op een resurrection. Ook houdt Bejeweled zijn eigen achievements en skills bij.

Bejeweled zal later deze week helemaal gratis te downloaden zijn vanaf de website van PopCap Games.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt op 13 november voor de PC, als uitbreiding op World of Warcraft: The Burning Crusade.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Dat is handig xD Want idd moet je soms lang wachten op iets maar dan in die tijd ga ik grinden om tijd te doden.

  2.   
    michelvosje's avatar

    Lol, als ik aan het vliegen was ging ik altijd Patience doen 😛 en kijken of ik mijn rec in tijd kon verbeteren (56 sec).

  3.   
    -050- Critical's avatar

    michelvosje schreef, "Lol, als ik aan het vliegen was ging ik altijd Patience doen 😛 en kijken of ik mijn rec in tijd kon verbeteren (56 sec)."

    hee ik ging altijd pinballen tijdens flight sim 🙂

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Als je deze game speelt heb je al gewoon te veel tijd over, maar als je dan ook nog bejeweld gaat spelen dan heb je helemaal geen leven meer 😛

  5.   
    Pack Leader's avatar

    Haha dikke fun, nu kan ik eidnelijk eens iets leuks doen tijdjes BT en sunwell raids. Telkens dat gezeik met uitleg voor de nieuwen P:.

  6.   
    WW's avatar

    Tof idee. Wel uitkijken dat de spelers niet alleen Bejeweled gaan spelen i.pv. het spel zelf. 🙂

  7.   
    Ximenez's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Als je deze game speelt heb je al gewoon te veel tijd over, maar als je dan ook nog bejeweld gaat spelen dan heb je helemaal geen leven meer 😛 "

    oke, slaat echt nergens op… grote kwats.

    opzich wel leuk bedacht maar word vrijlastig als je een pvper bent >.> maarjah, denk toch niet dat ik er anders gebruik van zou maken.