Twitter nu ook als mod in World of Warcraft

Een aantal fanatieke modders is erin geslaagd om een volledig werkende Twitter client te schrijven voor World of Warcraft.

Het stukje software gaat onder de naam Tweetcraft en stelt je in staat om in-game Tweets te sturen en te ontvangen. Daarnaast is het ook mogelijk om tweets op een later tijdstip te verzenden, zijn er mogelijkheden voor sjabloon-tweets en kun je bovendien auto-tweets aanzetten wanneer je bijvoorbeeld inlogt, een instance betreedt of een Achievement haalt.

Het kan nog spannend worden omtrent Tweetcraft aangezien Blizzard er de laatste tijd niet erg op is gesteld dat derden software ontwikkelen voor hun game en hun licentie. Voorgaande rechtszaken hebben Blizzard in ieder geval geen windeieren gelegd.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King logo

World of Warcraft: Wrath of the Lich King is de tweede uitbreiding op World of Warcraft en neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King is verschenen voor de PC.

  1.   
    Kilerden's avatar

    Twitter pwnd ^^ 😀

  2.   
    mazterman's avatar

    Kilerden schreef, "Twitter pwnd ^^ 😀"

    das niet echt hoe ik het zou noemen , .. . . .

    snap het twitter gelul echt niet

  3.   
    ExtremeDotCom's avatar

    Kilerden schreef, "Twitter pwnd ^^ 😀"

    idd.:P

  4.   
    martijn901's avatar

    mazterman schreef, "

    ”Kilerden” schreef, "Twitter pwnd ^^ 😀"

    das niet echt hoe ik het zou noemen , .. . . .

    snap het twitter gelul echt niet"

    ben het met je eens snap het nut van twitter ook niet echt alleen je kan er weel snel nieuws mee doorgeven maar voor de rest vind ik het maar niets 8)

  5.   
    jungler's avatar

    snap het ni 🙁

  6.   
    Tha Destiny's avatar

    dus dit word like:

    Just pwning some fucing dwarf, allaince is fucking n00b @ WOW

    ?

  7.   
    Mattmerize's avatar

    Twitter is een goede manier om in contact te blijven met mensen (schoolvrienden, oud-collega’s, etc.) die je niet elke dag ziet. En met de push-notificatie (je wordt gewaarschuwd met een belletje o.i.d. wanneer je direct wordt aangesproken op Twitter, dus niet alleen wanneer je het programma opent) die binnenkort zal verschijnen is het een gratis vorm van SMS-en. Als men dat beseft heeft opeens iedereen Twitter, en wie zijn dan degenen die zeggen: “Ik zei het je toch?” Juist, wij.

  8.   
    Mock's avatar

    wat heeft het eigenlijk voor zin 😕

  9.   
    Rrm's avatar

    Matthijsjuh schreef, "Twitter is een goede manier om in contact te blijven met mensen (schoolvrienden, oud-collega’s, etc.) die je niet elke dag ziet. En met de push-notificatie (je wordt gewaarschuwd met een belletje o.i.d. wanneer je direct wordt aangesproken op Twitter, dus niet alleen wanneer je het programma opent) die binnenkort zal verschijnen is het een gratis vorm van SMS-en. Als men dat beseft heeft opeens iedereen Twitter, en wie zijn dan degenen die zeggen: “Ik zei het je toch?” Juist, wij."

    dus eigenlijk is het gewoon een IM net als msn. Wat is er dan zo vernieuwend aan?

  10.   
    Mattmerize's avatar

    Rrm schreef, "

    ”Matthijsjuh” schreef, "Twitter is een goede manier om in contact te blijven met mensen (schoolvrienden, oud-collega’s, etc.) die je niet elke dag ziet. En met de push-notificatie (je wordt gewaarschuwd met een belletje o.i.d. wanneer je direct wordt aangesproken op Twitter, dus niet alleen wanneer je het programma opent) die binnenkort zal verschijnen is het een gratis vorm van SMS-en. Als men dat beseft heeft opeens iedereen Twitter, en wie zijn dan degenen die zeggen: “Ik zei het je toch?” Juist, wij."

    dus eigenlijk is het gewoon een IM net als msn. Wat is er dan zo vernieuwend aan?
    "

    Nee, want Twitter zijn korte berichten die niet per se naar iemand gericht zijn. Daarnaast is twitter op elke mobiele telefoon met internet te doen (het werkt het beste met een iPhone, dat wel) en hoef je niet iets persoonlijks als je emailadres te geven, maar heb je een gebruikersnaam die makkelijk te vinden is.