Brothers in Arms: Hell’s Highway voorzien van systeemeisen

Nog even geduld en dan knalt Brothers in Arms: Hell’s Highway de winkels in. Eind deze week verschijnt de game voor de consoles en volgende week voor de PC. Ubisoft heeft vandaag wat verse systeemeisen onthuld en vooral de aanbevolen Xbox 360 controller valt op.

Overigens kun je spoedig hier op GamersNet onze mening over Hell’s Highway lezen in onze uitgebreide review!

    Systeemeisen:
    * Processor: 2.6 GHz dual core (3 GHz Intel Pentium D 925)
    * Geheugen: 1GB RAM (2GB aanbevolen)
    * Videokaarten: 128MB Shader 3.0 (ATI X1600/1650/1950/HD 2000/3000 serie, NVIDIA 6800/7/8/9 serie)
    * DirectX versie: DirectX 9.0 of 10.0 (on disc)
    * Geluidskaart: DirectX 9.0 of 10.0 compliant
    * Harde schijf: 8GB vrije ruimte
    * Xbox 360 Controller voor Windows aanbevolen

Brothers in Arms: Hell’s Highway is de eerste Brothers in Arms-game voor de next-gen consoles. Samen met uiteraard oogstrelende graphics biedt de game ook vele nieuwe features die de nieuwe consoles mogelijk maken. Je zult ditmaal niet รฉรฉn, maar twee teams onder je hoede hebben en de gezichtsanimaties zijn zeer realistisch. Ook aan de physics is gesleuteld en deze zijn vele malen realistischer dan voorheen en in andere games.

In Brothers in Arms: Hell’s Highway speel je wederom weer met Matt Baker en Joe Hartsock, de paratroepers uit de 101st Airborne Division, om ditmaal in Nederland tegen de Duitsers te vechten. De game draait namelijk geheel om Operation Market Garden en speelt zich af rond Eindhoven en gaat bijvoorbeeld om de slag bij Arnhem. Uiteindelijk zul je de Duitsers moeten terugdrijven in hun eigen land.

Lees meer over Brothers in Arms: Hell’s Highway in onze hands-on preview

Brothers in Arms: Hell’s Highway verschijnt 25 september voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt een week later.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Ok moet lukken! ๐Ÿ™‚ Alleen weet ik niet zeker of ik deze game nou wel moet halen of Crysis Warhead.

  2.   
    Erikgame's avatar

    Kan ik makkelijk draaien, alleen ga ik voor Call of Duty: World at War.

  3.   
    meatball's avatar

    “* Xbox 360 Controller voor Windows aanbevolen”

    wtf, ik heb ook een x360 controller op de pc, mar die gebruik ik alleen voor race games, en niet voor fps, en nu wordt hij zelf aanbevolen, zal wel een regelrechte port zijn van de x360/ps3 versie

  4.   
    Codename_black's avatar

    Die videokaart valt reuzen mee. ik had 8800GT verwacht.

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Met die xbox controller kan ik dus concluderen dat de PC versie een port is van de console versie ๐Ÿ™

  6.   
    Sacul's avatar

    ai ai. Ik ben ineens een stuk minder enthousiast door die controller. Klinkt heel verdacht dat het een regelrechte port is. ๐Ÿ˜ฎ

  7.   
    -050- Critical's avatar

    neee nee het heeft te maken met orders geven denk k dat werkt gewoon niet zo lekker met je toetsenbord ( dat merkte je waarschijnlijk wel als je de vorige delen hebt gespeeld) dus daarom raden ze het volgens mij aan ๐Ÿ˜‰

  8.   
    DutchFreeze's avatar

    zou ik kunne spele met mn pentium 4 3,0 GHZ 631
    en met mn GeForce 7300LE

    ????
    ja? ๐Ÿ™„
    nee? ๐Ÿ˜ฅ

  9.   
    Alias's avatar

    Zijn dit de minimale of aanbevolen systeemeisen?

    Want 2,6GHz dual core lijkt mij eerlijk gezegd een beetje overdreven voor minimaal. Zeker als je bedenkt dat ik Crysis toch goed kan draaien met 2,2GHz dual core. ๐Ÿ˜ณ

  10.   
    Rikki's avatar

    Deze moet wel kunnen draaien, P4 3.4ghz en een 8600 GTS

  11.   
    ChielB's avatar

    Er zit niet direct een label op om te zeggen dat het minimaal of aanbevolen eisen zijn, maar dit is inderdaad eerder aanbevolen. Gewoon om de game zonder problemen soepel te kunnen spelen. Al is er een brede reeks videokaarten vermeld, dus dat is natuurlijk ook weer van invloed op de uiteindelijke prestaties.

    Verder is de PC versie zeker niet zomaar een afgescheepte port. Zoals )wtw(Critical al opmerkt kan het ook simpelweg zijn omdat de controller fijner wordt bevonden door testers. Ieder z’n voorkeur natuurlijk. ๐Ÿ™‚

  12.   
    PaNNa's avatar

    Fieouw , ik kom ruim toe :). Heb vorige week nog up-grades aan m’n pc toegevoegt.

  13.   
    S4p4t6m's avatar

    het is dom op te gaan roepen dat je het makkelijk aan kan, want het kan zijn net als met die reeksen videokaarten dat het gewoon niet klopt, want met een 6800GTX ga je dat spel echt niet lekker draaien en ik denk zelfs met een 800GT niet.
    ik raad je aan om als je het spel echt maximaal lekker wil spelen je een 9800GTX gewoon aan of HD4850 die zijn sneller sterker, meer geheugen.
    met een 8600GTS ga je dit spel niet lekker spelen op 12fps mag je blij zijn, met een HD4850 die nog geen 140euro kosten kan je het spelen op 45fps, op max settings zonder 4xAA of 8xAA+.
    voor een controller kies je zelf ik ben ook een voorstander van een controller ik vind muis en toetenbord teveel op te moeten letten.

    Mvg Sander 8)

  14.   
    Cirdan's avatar

    Dank u voor uw uitleg, mijn waarde Sander, maar ik zal het liever zo redeneren in oud Hollands: mijn PC kan hem gelukkig met gemak aan! 8)

  15.   
    Sacul's avatar

    )wtw(Critical schreef, "neee nee het heeft te maken met orders geven denk k dat werkt gewoon niet zo lekker met je toetsenbord ( dat merkte je waarschijnlijk wel als je de vorige delen hebt gespeeld) dus daarom raden ze het volgens mij aan ๐Ÿ˜‰ "

    Ik vond de vorige 2 delen prima te besturen met een toetsenbord. Ik hoop dus maar dat het ’t zelfde is gebleven. We zullen zien. Heb al een pre-order gedaan dus. ๐Ÿ™‚

  16.   
    progamerxxl's avatar

    gnagna Core 2 duo 3.2 ghz 4gb ram 9800gtx+
    dat gaat even lekker draaien ๐Ÿ˜€

  17.   
    Fatal1ty's avatar

    bijzonder bloederig maar wel een geweldige game ๐Ÿ˜†