Gratis extra gitaar bij pre-order van Guitar Hero: World Tour-bundel

Activision heeft aangekondigd met een speciale actie te komen voor vroege beslissers. Gamers die de band bundel van Guitar Hero: World Tour (ongeveer €200) namelijk pre-orderen, zullen hier een gratis extra gitaar bij krijgen, die gebruikt kan worden als basgitaar, ter waarde van vijftig euro.

    “This programme signals our enormous commitment to Guitar Hero World Tour,” Activision’s UK marketing director David Tyler told MCV. “Consumers who pre-order the Guitar Hero World Tour ‘super bundle’ from any retailer – either online, or in-store – will bag a bonus bass guitar.

    “This is a significant investment to reward our loyal fans, ensuring the full band experience is available from the off. With demand likely to far outstrip supply, pre-ordering is the only way to assure a copy at launch.

Het gerucht gaat de rondte dat hier om een Guitar Hero II Gibson X-plorer gitaar gaat, die niet draadloos is. We zullen een gegeven paard echter niet in de bek kijken…

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour moet in de herfst verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Toch een mooie actie.

  2.   
    Dy-88's avatar

    Rhemme schreef, "Toch een mooie actie."

    ja maar ik schrik wel van die prijs, weet je hoe duur dat is! kan net zo goed rock band kopen voor 130 euro 😛

  3.   
    Rhemme's avatar

    Daar zit geen game bij inbegrepen. Dus dan ben je alsnog 139,99 euro kwijt voor de instrumenten en 59,99 voor het spel, waardoor het even duur is.

  4.   
    Tom's avatar

    Oeh, de X-Plorer. Mijn favoriet in Guitar Hero: On Tour. Wellicht rockt ie net zo lekker weg als de Guitar Grip. 🙂

  5.   
    Dy-88's avatar

    Rhemme schreef, "Daar zit geen game bij inbegrepen. Dus dan ben je alsnog 139,99 euro kwijt voor de instrumenten en 59,99 voor het spel, waardoor het even duur is."

    ok thanks 😉

  6.   
    Kaassouffl3's avatar

    Dan gaak em toch ma pre-orderen. xD

  7.   
    jungler's avatar

    das wel een zotte actie 🙂

  8.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Rhemme schreef, "Toch een mooie actie."

    Ja maar €200 heb ik ziet zo in mijn broekzak ligen vind het nog steeds duur 150 Euro ok maar 200 sorry daar kan ik 4 nieuw PS3 titels kopen implaats van 1 🙂 Maar is er al een release Datum bekend ?

  9.   
    -050- Critical's avatar

    ik blijf gewoon guitar hero spelen ik heb te weinig ruimte voor al die instrumenten 🙄