Nieuwe screenshots Diablo III druppelen binnen

Diablo III is het vervolg op de bekende dungeon-crawler Diablo II en een tijdje geleden was er al aardig wat discussie over de stijl van de game. De artistieke insteek en de designkeuzes die uit de trailers blijken vielen bij lang niet iedereen in de smaak. Het spel zou er te kleurrijk uitzien en te weinig weghebben van de grimmige sfeer in veel dungeons van de vorige Diablo’s. We hebben vandaag weer een paar screenshots voor je van deze game zodat je zelf kunt oordelen.

Diablo III logo

Diablo III heeft onder andere een hotbar, wat wil zeggen dat er snel gewisseld kan worden tussen vaardigheden, maar ook dat de game volledig met de muis gespeeld kan worden. Niet geheel onverwacht ziet de game er goed uit, met grote groepen vijanden, bruikbare omgevingen en vernietigbare muren. Zo kun je die laatste mogelijkheid gebruiken om vijanden te verpletteren. Net als in Devil May Cry 4 kun je items oppaken die meteen je health aanvullen.

Diablo III verschijnt op een nog onbekende datum voor de PC

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Lode's avatar

  Ziet er zeer slecht uit.

 2.   
  craz's avatar

  die eerste ziet er niet uit maar die andere zien er aardig uit 馃檪

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  L o d e schreef, "Ziet er zeer slecht uit."

  Diablo graphix zijn voor mij goed genoeg. Graphix zijn niet zo belangrijk bij dit spel hier gaat het meer om de game play. Game play is zo goed dat je de wat minder goede graphix vergeet. Zo was het ingeval bij diablo 2.

 4.   
  MightyMouse's avatar

  Ben ik het helemaal mee eens. Wat boeien gfx nou? Gameplay gaat het om. Het kan er nog zo goed uitzien..wordt een spel heus niet beter/leuker van. Wat telt bij DIII is tenslotte toch meppen en hakken tot je kromme vingers hebt van het klikken op de muis 馃槢

 5.   
  DutchFreeze's avatar

  de 1e is idd crap en de rest ownt wel hoor, en wat lode heeft gezegd, als je een goeie pc hebt ziet et er zo uit , maar mijn bv mijn pc gaat dat niet werken hoor als et er zo uit moet gaan zien bij mij

  enne hoe was het verblijf bij United Retards? 馃槅

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Krijgen screenshots geen Anti Aliasing of zo? al die screenshots die jullie op deze site laten zien zijn allemaal lelijk door de vele pixels en zo 馃槙

 7.   
  JPO's avatar

  knopje linksboven … vergroten!

 8.   
  Julius's avatar

  JPO schreef, "knopje linksboven … vergroten!"

  het is niet eens vergroot 馃槙

 9.   
  Justinsane's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Krijgen screenshots geen Anti Aliasing of zo? al die screenshots die jullie op deze site laten zien zijn allemaal lelijk door de vele pixels en zo 馃槙 "

  idd, ik denk dat het er wel wat beter uit gaat zien als het spel uitkomt, ( als ze er anti-aliasing in doen dan) want je ziet inderdaad veel pixels.

  maar aan de andere kant kunnen die graphics me niks schelen. ik ga het toch spelen. De game lijkt me ontzettend vet.