Packshot van World of Warcraft: Wrath of the Lich King; alleen als ‘ie ijskoud is

Het gerucht omtrent de mogelijke releasedatum van World of Warcraft: Wrath of the Lich King dook gisterenmorgen op, maar inmiddels hebben we ook de gewenste zekerheid. Blizzard heeft de releasedatum van 13 november namelijk al bevestigd.

Om je helemaal klaar te maken voor die dertiende november hebben we nu ook het packshot voor je in de aanbieding, zodat je precies weet waar je naar moet zoeken. Ga jij voor de winkel liggen?


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt op 13 november voor de PC, als uitbreiding op World of Warcraft: The Burning Crusade.

  1.   
    PielePalle's avatar

    Wrath of the Lich King wordt echt een vette expansion, maar ik ben al een tijdje met w0w gestopt en ben niet van plan weer te beginnen. Voor je het weet ben je weer verslaafd 😉

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    BRRRRR!! koud! 😆

  3.   
    Julius's avatar

    PielePalle schreef, "Wrath of the Lich King wordt echt een vette expansion, maar ik ben al een tijdje met w0w gestopt en ben niet van plan weer te beginnen. Voor je het weet ben je weer verslaafd ;)"

    wat jij zegt 😛

  4.   
    Standley16's avatar

    Mooiste packshot van de 3

  5.   
    -050- Critical's avatar

    ik wil niet veel zeggen maar die tekenaar is goed bezig geweest:lol: en dat is alleen maar positief mooiste warcraft packshot van de hele serie plus expansion 🙄

  6.   
    Cyart's avatar

    PielePalle schreef, "Wrath of the Lich King wordt echt een vette expansion, maar ik ben al een tijdje met w0w gestopt en ben niet van plan weer te beginnen. Voor je het weet ben je weer verslaafd ;)"

    klopt ben nu vrij verslaafd aan WoW 😳 😳

  7.   
    Kaassouffl3's avatar

    Oehlala!

  8.   
    Garuda's avatar

    Nice ik will hm en k wil hm nu 8)

  9.   
    Ximenez's avatar

    hebben hebben hebben! 😳