WipEout HD ook in Europa vanaf 25 september beschikbaar

De Amerikaanse releasedatum van WipEout HD was eerder al vastgesteld op 25 september, maar het bleef nog een tijd onduidelijk wanneer deze game op het Europese PlayStation Network zou verschenen. Sony Computer Entertainment Europe laat nu weten dat 25 september ook de dag is waarop wij de game kunnen aanschaffen tegen een vergoeding van 17,99 euro.


WipEout HD brengt de bliksemsnelle WipEout ervaring naar de PlayStation 3. Met Full HD ondersteuning, Dolby 5.1 geluid en 60 frames per seconde gaat WipEout sneller dan ooit. WipEout HD wordt enkel beschikbaar gemaakt via het Playstation Network.

WipEout HD verschijnt eind dit jaar exclusief voor de PlayStation 3.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik denk dat ik deze voor bij laat gaan, ik had wipeout toen met me psp erbij gekocht toen de psp er net uit het leek me echt een vet spel, maar het bleek echt heel erg tegen te vallen.

 2.   
  -050- Critical's avatar

  Crimineeltj schreef, "Ik denk dat ik deze voor bij laat gaan, ik had wipeout toen met me psp erbij gekocht toen de psp er net uit het leek me echt een vet spel, maar het bleek echt heel erg tegen te vallen."

  ja je had die daarna kwam moeten nemen;) die was stukken beter:oops: maar ik ga wipeout wel kopen het is een beetje fzero