WipEout HD krijgt vandaag gratis nieuwe multiplayerfuncties

Sony heeft laten weten dat de futuristische racegame WipEout HD vanavond rond 18.00 van update 1.30 voorzien wordt. Deze update zal gratis te downloaden zijn via het PlayStation Network en voegt een aantal nieuwe multiplayerfuncties en verbeteteringen toe.

Met de update kunnen spelers meer dan 50 rangen verdienen, waardoor de online races van WipEout HD een totaal nieuwe uitdaging bieden. Afhankelijk van de eindpositie, snelheidsklasse en de rang van tegenstanders verdienen spelers een bepaalde hoeveelheid rangpunten, zodat iedereen het van WipEout-leerling tot WipEout-legende kan schoppen.

In het nieuwe podiumscherm zijn de drie snelste piloten van de online race of toernooi zichtbaar. Of de speler nu wel of niet in de top drie eindigt: iedereen kan een online badge verdienen als erkenning voor hun prestaties tijdens de race. Er zijn in totaal 33 verschillende badges te verdienen. Nieuw is ook de mogelijkheid om eenvoudig en snel vrienden uit te nodigen voor een race via game-uitnodigingen en tevens krijgen spelers automatisch bericht wanneer hun vrienden online aan het racen zijn.

Tot slot zijn de online races uitgebreid aan te passen met de volgende nieuwe opties:

* Wapenhints infoscherm (in-/uitschakelen)
* Tegenstanders: ‘openbaar’, ‘vrienden’ en ‘op uitnodiging’
* Schroef (aan/uit)
* Stuurhulp toegestaan (aan/uit)
* Ronden (tot maximaal 20)


WipEout HD brengt de bliksemsnelle WipEout ervaring naar de PlayStation 3. Met Full HD ondersteuning, Dolby 5.1 geluid en 60 frames per seconde gaat WipEout sneller dan ooit. WipEout HD wordt enkel beschikbaar gemaakt via het Playstation Network.

Lees meer over WipEout HD in onze razendsnelle review!

WipEout HD is inmiddels exclusief voor de PlayStation 3 verschenen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren