PvE naar PvP-transfers eindelijk mogelijk in World of Warcraft

Het is eindelijk mogelijk om characters te verplaatsen van een Player versus Environment (PvE)-server naar een Player versus Player (PvP)-server. Blizzard achtte dit tot nu toe niet handig, aangezien het op een PvE-server makkelijker is om te levellen, waardoor spelers snel vooruitgang zouden kunnen boeken om vervolgens over te stappen op een PvP-server, om daar alle lagere levels makkelijk te kunnen verslaan.

Toch heeft men nu het licht gezien en is het nu mogelijk om deze transfer wel te maken. Hiervoor geldt hetzelfde tarief als voor een normale overzetting, namelijk twintig euro.

World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of รฉรฉn van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen.

World of Warcraft en diens uitbreiding The Burning Crusade zijn inmiddels verschenen voor de PC. Later dit jaar volgt de tweede uitbreiding genaamd Wrath of the Lich King.

  1.   
    Ximenez's avatar

    hmm toch goed gedaan blizz ๐Ÿ˜‰

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dom dat daar verschillende servers voor zijn ๐Ÿ˜• Dus in een PvE server kan je niet met andere spelers vechten ๐Ÿ˜• vreemd ๐Ÿ™

  3.   
    Julius's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Dom dat daar verschillende servers voor zijn ๐Ÿ˜• Dus in een PvE server kan je niet met andere spelers vechten ๐Ÿ˜• vreemd ๐Ÿ™ "

    nee in pvp servers kan iedereen elkaar elk moment killen, in pve servers moet je eerst instellen dat je aangevallen kan worden door andere ๐Ÿ˜‰

  4.   
    -050- Critical's avatar

    Julius schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, "Dom dat daar verschillende servers voor zijn ๐Ÿ˜• Dus in een PvE server kan je niet met andere spelers vechten ๐Ÿ˜• vreemd ๐Ÿ™ "

    nee in pvp servers kan iedereen elkaar elk moment killen, in pve servers moet je eerst instellen dat je aangevallen kan worden door andere ๐Ÿ˜‰ "

    ik speel liever pve ๐Ÿ˜‰ Mijn mening

  5.   
    martyntjee's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Dom dat daar verschillende servers voor zijn ๐Ÿ˜• Dus in een PvE server kan je niet met andere spelers vechten ๐Ÿ˜• vreemd ๐Ÿ™ "

    nooit wow gespeelt zeker ๐Ÿ˜›
    er is ene optie om PVP aan t zetten in PvE moet je dat zelf doen maar in PVP gata het aan als je in een contested area komt ๐Ÿ™‚

  6.   
    Garuda's avatar

    ๐Ÿ˜€ Meteen gedaan toen ik dit zag yeahhh super chill

    wrm ik dit heb gedaan is gewoon simpel
    toen ik pas begon snapte geen reet van pve en pvp en wat t allemaal was dus ik pakte normal server ( pve server dus ) n jaar later kom ik er achter dat ik pvp veel vetter vond ma vond het tog jammer van mijn 2 70s die veel dingen al hadden vandaar ๐Ÿ˜ณ