Activision koopt FreeStyleGames voor meer Guitar Hero-nummers

Activision heeft de Britse ontwikkelstudio FreeStyleGames gekocht, bekend van onder andere B-Boy en Buzz Junior: Jungle Party voor de PSP. FreeStyleGames zou ingezet gaan worden om meer Guitar Hero-nummers te maken ter downloadable content, speciaal toegespitst op de lokale Europese markten. Hiermee bedoelt men dat er meer Franse, Duitse, Spaanse en misschien wel Nederlandse nummers als downloadable content in de Guitar Hero-games zullen komen. Daarnaast zal Guitar Hero: World Tour sowieso al “Good God” van ons Nederlandse product Anouk bevatten.

    “An important part of our European growth strategy is to work with local developers and provide music content that resonates with the market,”

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour moet op 7 november verschijnen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nou je kan toch ook je eigen muziek maken, dus dan zijn extra nummers eigenlijk niet nodig ๐Ÿ˜› Maar hoop dat Guns and Roses er nog bij komt ๐Ÿ˜€

  2.   
    Overload14's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Nou je kan toch ook je eigen muziek maken, dus dan zijn extra nummers eigenlijk niet nodig ๐Ÿ˜› Maar hoop dat Guns and Roses er nog bij komt ๐Ÿ˜€ "

    eige muziek make? veeet ๐Ÿ˜›

  3.   
    -050- Critical's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Nou je kan toch ook je eigen muziek maken, dus dan zijn extra nummers eigenlijk niet nodig ๐Ÿ˜› Maar hoop dat Guns and Roses er nog bij komt ๐Ÿ˜€ "

    ja dat hoop ik met je mee!

  4.   
    Mattmerize's avatar

    )wtw(Critical schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, "Nou je kan toch ook je eigen muziek maken, dus dan zijn extra nummers eigenlijk niet nodig ๐Ÿ˜› Maar hoop dat Guns and Roses er nog bij komt ๐Ÿ˜€ "

    ja dat hoop ik met je mee!"

    “Take me down to the paradise city, where the grass is green and the girls are pretty. Oh won’t you please come to Guitar Hero IV, yea yea”.

  5.   
    jungler's avatar

    ik heb net gezien dat er een matalica pack is op het psn sore ๐Ÿ™‚ tkost wel veel :p

  6.   
    Mick.W's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Nou je kan toch ook je eigen muziek maken, dus dan zijn extra nummers eigenlijk niet nodig ๐Ÿ˜› Maar hoop dat Guns and Roses er nog bij komt ๐Ÿ˜€ "

    Ja maar er is een nadeel. Je kan namelijk geen zang bij je nummer toevoegen (dit is op te voorkomen dat mensen liedjes opnemen d.m.v. de mic. bij de speakers te houden.

  7.   
    Rhemme's avatar

    Precies, vooral om bandbreedte te besparen, maar ook in verband met copyrights. Ik voorspel dus dat DLC nog steeds gretig aftrek zal blijven vinden.

  8.   
    MauriceV's avatar

    lol… Nederlandse muziek in guitar hero.
    Nu hoop ik wel dat ze geen nummer van frans Bauer er in doen… dat zal niet echt gaan werken ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰

  9.   
    GutZilla's avatar

    jipie…andre hazes,jan smit, marco borsato en frans bauer op je guitar hero…