Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Stormrise Trailer

Stormrise biedt fans van het klassieke RTS-genre een fascinerend en dramatisch verhaal, waarin het geweten van de speler op de proef wordt gesteld. In het spel leid je de troepen direct vanaf de frontlinie naar het intense slagveld, in plaats van dat je de eenheden vanaf een gesoleerd gezichtspunt bestuurt, zoals in traditionele games. In Stormrise kun je eenheden tevens aansturen vanuit de lucht, vanaf daken, vanaf de grond en zelfs ondergronds. Dit unieke idee van hoogte zorgt voor meerdere speellagen die je strategisch moet leren uitbuiten.

Je gaat nog meer in het spel op dan anders door het eenvoudige maar effectieve besturingssysteem dat speciaal is afgestemd op consoles. Hiermee kun je eenheden eenvoudig selecteren, snel navigeren en troepen nauwkeurig inzetten. Stormrise speelt zich af op een kale, dorre aarde die eeuwen geleden is verwoest door een catastrofale gebeurtenis. In het spel vechten de Echelon en de Sai om te overleven in een vijandige en onbewoonbare woestenij. De Echelon, nazaten van een superieur technologisch ras, hebben de gebeurtenis overleefd door een zelf opgewekte winterslaap. De Sai, die meer in stammenverband opereren, hebben hun bestaan te danken aan het feit dat ze zich hebben aangepast aan hun nieuwe omgeving. De twee facties hebben zich opeen totaal andere wijze ontwikkeld, en deze verschillen hebben geleid tot veel vijandigheid en haat tussen de twee rassen. Hierdoor hangt de toekomst van de planeet aan een zijden draadje.

Stormrise zal in 2009 verschijnen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Je kunt nu weer een nieuwe trailer bekijken van deze game.

 1.   
  Overload14's avatar

  Lol ik dacht dat die onzichtbare wezens Predators waren xD

 2.   
  -050- Critical's avatar

  volgens mij is dit gemaakt door de studio die zo vaak in het licht staat de laatste dagen

 3.   
  stormtrooper's avatar

  Goeie trailer 😉

 4.   
  Tadao's avatar

  wtf,voertuige van command and conquer,turret net alsoffet van warhammer is,aliens alsof ze van alien vs predator zijn…
  gwn die bij elkaar gestopt (en ja,kweet dat t allemaal nie precies tzelfde is)en da van 3 speellagen doet me denken aan een oud spel,kben naam kwijt >.< daarbij hadje normale voertuige en mechs die je zelf kon samenstelle met verschillende wapens en uitrusting,maar,idd goeie trailer,lijktme geen al te verkeerd spel