Geniet mee met het geluid van Gears of War 2

Het is nog ongeveer twee maanden wachten, maar dan kunnen we eindelijk met Gears of War 2 aan de slag. De game moet ook op audiovisueel gebied gaan knallen en dat laat ontwikkelaar Epic vandaag zien in een trailer die zich speciaal richt op het geluid, volgens velen een onderschatte factor van goede games. De trailer toont de vele moeite die men heeft gedaan om alle geluiden in Gears of War 2 te krijgen, van voice acting en muziek tot aan speciale effecten.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Gears of War 2 komt op 7 november uit voor de Xbox 360.

  1.   
    stormtrooper's avatar

    Wat worden wij toch genaaird door microsoft als PS# bezitters! Maar ene gewelig spel is dit en is gears of war.

    Geen idee waarom ik mijn Xbox360 heb ingeruilt hebt voor de ps3. Oke een paar redenen dan hij maakt krasjes op de cd en te veel herrie

  2.   
    Mick.W's avatar

    Ik vind het altijd fantastisch om te zien hoe mensen de stemmen inspreken, want je ziet een totaal ander gezicht dan dat jij gewend bent.

  3.   
    -050- Critical's avatar

    stormtrooper schreef, "Wat worden wij toch genaaird door microsoft als PS# bezitters! Maar ene gewelig spel is dit en is gears of war.

    Geen idee waarom ik mijn Xbox360 heb ingeruilt hebt voor de ps3. Oke een paar redenen dan hij maakt krasjes op de cd en te veel herrie"

    had hem ingeruild voor een nieuwe ๐Ÿ˜ฎ

  4.   
    -050- Critical's avatar

    Mick.W schreef, "Ik vind het altijd fantastisch om te zien hoe mensen de stemmen inspreken, want je ziet een totaal ander gezicht dan dat jij gewend bent. "

    ja hea dat heb ik ook sorry voor dubbelpost maar dit moest ik even kwijt ๐Ÿ˜ณ maar dat hele gelul over die gatlin is fantastisch ๐Ÿ˜†

  5.   
    Kilerden's avatar

    je kan je post ook editten….

    maar wel wreede sounds ๐Ÿ™‚

  6.   
    Wouter's avatar

    Meesterlijk vet, dat nieuwe geluid van de lancer. Hij klinkt nu veel zwaarder en groter dan in Gears of War. ๐Ÿ™‚

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    stormtrooper schreef, "Wat worden wij toch genaaird door microsoft als PS# bezitters! Maar ene gewelig spel is dit en is gears of war.
    "

    De ps3 heeft/krijgt ook goede/geweldige exclusives dus wat dat betreft moet je niet zeuren. Dat zal voorlopig wel zo blijven dat beide consoles vette exclusives krijgen.

  8.   
    Alias's avatar

    Ze hebben er echt fantastisch geluid in gestopt zeg, ik hoop echt dat ze hem alsnog voor de pc uitbrengen.

  9.   
    RinusReetRidder's avatar

    Gaaf gedaan. Geluid wordt inderdaad vaak voor lief genomen en niet veel op gelet, terwijl het super belangrijk is. ๐Ÿ™‚

  10.   
    Koen's avatar

    Ik mis meestal mooie muziek in een game. Die Hans Zimmer zou een keer gamemuziek moeten maken. Zijn filmmuziek is altijd erg mooi.

  11.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nou bij de Unreal games gebruiken ze wel elke keer de zelfde geluiden ๐Ÿ˜†

  12.   
    OkkieBOOMER's avatar

    Ik vind van Cole en Marcus fucking vette stemmen hebben 8)

  13.   
    Pack Leader's avatar

    Ze hebben allemaal vette stemmen :D. Ook eclk soort monster :D. Ik hoop dat ze hem ook alsnog op de pc uitbrengen.