Exclusieve Mii-mode voor Guitar Hero: World Tour op de Wii

Activision heeft bekend gemaakt dat in de Wii versie van Guitar Hero World Tour een unieke speelmodus zal zitten die de avatars van de Wii, Mii’s, erbij betrekt. In deze nieuwe mode kunnen spelers met hun Mii zelf muziek maken of op een makkelijke en leuke manier leren de game te spelen. Uit een statement van Activision:

    “Players can learn to play riffs to some classic songs or freestyle to their own creations using the guitar controller or utilise the Wii remote and nunchuk as air drums.”

Daarnaast werd bekend dat de Europese versie van de game een aantal exclusieve tracks zal hebben. Deze tracks zijn alle platforms beschikbaar. In Guitar Hero World Tour mogen we aan de slag met:

    * Lost Prophets – “Rooftops”
    * Oasis – “Some Might Say”
    * The Enemy – “Aggro”
    * Beatsteaks – “Hail to the Freaks”
    * Tokio Hotel – “Monsoon”
    * Hush Puppies – “You’re Gonna Say Yeah”
    * Stuck in the Sound – “Toy Boy”
    * Anouk – “Good God”
    * Kent – “Vinternoll 2”
    * Negramaro – “Nuvole E Lenzuola” (Italy)
    * Radio Futura – “Escuela de Calor”

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero: World Tour. Bij het spel zitten drums met bekkens, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met aldus de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Guitar Hero: World Tour moet in de herfst verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

  1.   
    Ma-x-rinus's avatar

    lol, nu moet ik Monsoon gaan spelen >.< xD

  2.   
    N360Gamer's avatar

    Ik vind de Mii’s toch een beetje kinderachtig, dus als ik deze zou gaan kopen, dan het liefst voor de 360.

  3.   
    Erikgame's avatar

    Leuke functie. Als ik hem haal koop ik de Wii versie.

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik hoop echt dat deze game ook op de pc komt 😛 Te titel van het item is alleen fout. ON TOUR is de DS versie 😛 jullie bedoelen WORLD TOUR!! foutje 😆

  5.   
    Ruudjee's avatar

    Tokio Hotel >.< Rooftops 😆