Blizzard zal opening cinematic van Wrath of the Lich King tonen

Blizzard heeft in een press release laten weten dat het de opening cinematic van Wrath of the Lich King zal tonen op de Leipzig Games Convention. Blizzard staat bekend voor haar ongelooflijk mooie introfilmpjes en menig gamer zal dus ook weer graag zien waar ze dit keer mee op de proppen komen.

Het is lichtelijk opmerkelijk dat Blizzard niet wacht met de onthulling van het filmpje tot BlizzCon, Blizzard’s eigen evenement dat begin oktober gehouden wordt. Het zegt wel wat over de staat waarin het spel zich nu verkeert. De productie van aankomend expansion voor megahit World of Warcraft vordert blijkbaar gestaag, nu ook de publieke beta voor het spel is begonnen.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt ergens in het vierde kwartaal van 2008 voor de PC, als uitbreiding op World of Warcraft: The Burning Crusade.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  – Verplaats naar het forum 🙂 –

 2.   
  Daodan's avatar

  Probeer anders het forum, daar kun je al dat soort vragen stellen. 😉

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Beetje overbodig nieuws dit, laat het me weten als de trailer er is, niet als hij er aan komt 🙄

 4.   
  Daodan's avatar

  Alleen maar reden om je ogen op de LGC te houden.

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  irritante internet. Die icoontjes van reacties wijzigen en quoten zijn ook zo klein dat ik per ongeluk een tweede comment heb gezet hier!! sorry.

  WoW is niet echt mijn ding dus ik zit ook nog eens verkeerd hier 😳

 6.   
  Tidoos's avatar

  Kben niet zo weg van deze game maar wie weet laten ze me verrassen!

 7.   
  Uchiha linkz's avatar

  En waneer begint die LGC? 😀

 8.   
  martyntjee's avatar

  ik vond de intro filmpjes altijd wel gaaf dus kijke hoe deze word, lijkt me wel leuke game te worden 🙂