LittleBigPlanet groots aanwezig in Leipzig

Hoe zorg je ervoor dat iedereen die zich in Leipzig bevindt jouw spel kent? Heel simpel: zorg ervoor dat dit spel groots aanwezig is. Sony heeft dit heel goed begrepen en heeft de gevel van een flatgebouw in Leipzig helemaal volgekladdert met art uit LittleBigPlanet. En zeg nou zelf: dit is toch veel mooier dan een saai, kleurloos flatgebouw?

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Wil je meer weten over LittleBigPlanet? Check dan snel onze Fast Forward!

LittleBigPlanet zal in oktober verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Verwijderen's avatar

    iemand enig idee hoeveel die gaat kosten?

  2.   
    craz's avatar

    DsGanoen schreef, "iemand enig idee hoeveel die gaat kosten?"

    Verwacht maar tussen de 60 en de 70 euro ๐Ÿ˜‰

  3.   
    RockMan's avatar

    Die flat?

    EDIT: oow, het spel XD

  4.   
    B–T–B-8's avatar

    als ik in die flat woonde zou ik meteen iemand zoeken die door LittleBigPlante geobsedeerd is, en voor veel geld mijn woning aan hem verkopen. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  5.   
    ps3 gek's avatar

    yagamer schreef, "

    ”DsGanoen” schreef, "iemand enig idee hoeveel die gaat kosten?"

    Verwacht maar tussen de 60 en de 70 euro ๐Ÿ˜‰ "

    ik ben bang dat dit spel inderdaad 70 euro gaat kosten. Eerst was het een PSN game voor 45 euro, maar uiteindelijk is het gewoon een game op blu ray voor de volle prijs geworden. ๐Ÿ˜ณ

  6.   
    Mattmerize's avatar

    Ik wil daar wonen! Trouwens, gaat Menno (Schellekens) daar ook niet naartoe Marjolein, die Leipzig GC dinges?